Εκτός έμεινε ο Παουλίνιο, καθώς ο Καρέρα έχει τρεις επιλογές για το δεξί άκρο της άμυνας προτιμώντας τους Μπακάκη και Βασιλαντωνόπουλο, και ο Σιμάνσκι, ο οποίος είναι τραυματίας, αλλά παρότι αναμένεται να επιστρέψει ίσως και νωρίτερα από το αρχικό πλάνο δεν συμπεριλήφθηκε στις επιλογές.
Αντίθετα παρά τον πρόσφατο τραυματισμό του κανονικά στην ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ είναι ο Λιβάι Γκαρσία προκειμένου ο Μάσιμο Καρέρα να τον έχει διαθέσιμο στον δεύτερο γύρο του ομίλου αν αυτό είναι εφικτό, ενώ στη λίστα προστέθηκε και το τελευταίο κιτρινόμαυρο μεταγραφικό απόκτημα, ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς.
Η ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ για τους ομίλους του Europa League:
Με ένα Gold και ένα Bronze βραβείο διακρίθηκε το bwincares.gr στα E-volution Awards της Boussias Events, επιβεβαιώνοντας την υψηλή ποιότητα εμπειρίας χρήστη και τον σύγχρονο σχεδιασμό που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη WHY Agency.