Φαν'τ Σχιπ: Περιμένει τον Μπακάκη και σκέφτεται για βασικούς Παυλίδη και Φορτούνη

Ο Ολλανδός τεχνικός σε σχέση με τους έντεκα παίκτες του φιλικού με την Αυστρία θα έχει 3 με 4 αλλαγές στο βασικό σχήμα της Ελλάδας με Μολδαβία

Για τη θέση του δεξιού μπακ ο Φαν'τ Σχιπ θα περιμένει τον Μπακάκη και εάν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση θα τον επιλέξει ως βασικό. Για την επίθεση για το Ελλάδα - Μολδαβία σκέφτεται τον Παυλίδη και να βάλει επιτελικό χαφ τον Φορτούνη. Επίσης να μην έχει τον Μάνταλο βασικό. Οι βασικές αποφάσεις του Ολλανδού πάντως αναμένονται το Σάββατο ή ανήμερα του αγώνα.

Ο Ολλανδός τεχνικός είχε στείλει... προσκλητήριο σε 26 ποδοσφαιριστές για τους αγώνες της Εθνικής με την Αυστρία (ήττα με σκορ 2-1 εκτός), τη Μολδαβία στις 11/10 (ΟΑΚΑ, 21:45 – Nations League) και το Κόσοβο στις 14/10 (ΟΑΚΑ, 21:45 – Nations League). Οι διεθνείς που θα συγκροτήσουν την αποστολή της Εθνικής είναι οι ακόλουθοι:

Διούδης, Βλαχοδήμος, Μπάρκας, Μπακάκης, Ρότα, Σβάρνας, Λαμπρόπουλος, Χατζηδιάκος, Μιχαηλίδης, Τζαβέλας, Γιαννούλης, Κυριακόπουλος, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μπουχαλάκης, Λυκογιάννης, Μασούρας, Λημνιός, Πέλκας, Μπακασέτας, Τζόλης, Φούντας, Μάνταλος, Κουλούρης, Φορτούνης & Παυλίδης.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Δίκη Χρυσής Αυγής: Να απορριφθούν τα ελαφρυντικά ζήτησε η εισαγγελέας

Ο Τζόκοβιτς αποθεώνει ξανά τον Τσιτσιπά: Είναι ένας από τους καλύτερους τενίστες στον κόσμο

ΠΑΟΚ: Ο Βιεϊρίνια ανακοίνωσε το τέλος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr