ΠΑΟΚ: «Τελικος» ο αγώνας με την Αϊντχόφεν για το Eurοpa League

ΠΑΟΚ: «Τελικος» ο αγώνας με την Αϊντχόφεν για το Eurοpa League

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League καλείται να κάνει απόψε (19:55, CosmoteSport 3) ο ΠΑΟΚ

paok-europaleague
Ως τελικό αντιμετωπίζουν στον ΠΑΟΚ την αποψινή αναμέτρηση με την Αϊντχόφεν στην Τούμπα για την 3η αγωνιστική της Europa League (19:55, CosmoteSport 3).

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» καλείται να εκμεταλλευτεί τη συγκυρία πως οι Ολλανδοί ήρθαν στη Θεσσαλονίκη χωρίς δώδεκα ποδοσφαιριστές λόγω κορωνοϊού.

Οι «ασπρόμαυροι» προέρχονται από δύο ισοπαλίες με Ομόνοια (1-1, εντός) και Γρανάδα (0-0, εκτός), με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία να ψάχνει σήμερα την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση με την οποία θα κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «32».

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Ουρουγουανός προπονητής θα διαφοροποιήσει το σύστημα από 4-2-3-1 σε 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Βαρέλα και Γιαννούλη.

Κλείσιμο
Την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Σβαμπ, Ντόουγκλας και Ελ Καντουρί. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι ο Τζόλης και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, με τον Σφιντέρσκι ως σέντερ φορ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πασχαλάκης, Μιχαηλίδης, Κρέσπο, Λύρατζης, Εσίτι, Τσιγγάρας, Ουαγκέ, Μπίσεσβαρ, Νινούα, Κούτσιας και Τσόλακ. Εκτός είναι ο Βιεϊρίνια και ο Μιχάι.

Πηγή: sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Βρετανία: Χάος στους δρόμους του Λονδίνου πριν το lockdown

Πίτερ Ντέμπινς: Ο «πρασινομπερές» που έγινε κατάσκοπος των Ρώσων

Δανία: Μαζική σφαγή των βιζόν, επειδή μεταφέρουν μεταλλαγμένο κορωνοϊό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης