UEFA Nations League: Την κεφαλή του Λεβ επί πίνακι ζητούν οι Γερμανοί μετά την συντριβή 6-0 από την Ισπανία

UEFA Nations League: Την κεφαλή του Λεβ επί πίνακι ζητούν οι Γερμανοί μετά την συντριβή 6-0 από την Ισπανία

Η βαριά ήττα των «πάντσερ» από τους «φούριας ρόχας» άνοιξε... τον ασκό του Αιόλου για τον Γερμανό ομοσπονδιακό τεχνικό, που βρίσκεται πλέον σε εξαιρετικά δυσχερή θέση

joakim_lev_spain_germany
Την... κεφαλή του Γιόακιμ Λεβ επί πίνακι ζητά ο γερμανικός Τύπος, μετά την βαριά ήττα της Εθνικής Γερμανίας με 6-0 από την Ισπανία για το Nations League.

Ο έμπειρος τεχνικός βρίσκεται στο τιμόνι της Εθνικής Γερμανίας τα τελευταία 14 χρόνια, έχοντας πολλές επιτυχίες, ωστόσο η θέση του πλέον δεν είναι και τόσο ασφαλής. Ο Τύπος στη Γερμανία αναφέρεται σε «καταστροφή» και θεωρεί ως βασικό υπεύθυνο τον Γιόακιμ Λεβ.

Ισπανία - Γερμανία (6-0) Highlights - UEFA Nations League - 17/11/2020 | COSMOTE SPORT HD


Κλείσιμο
Η εφημερίδα «Bild» γράφει χαρακτηριστικά: «Η καταστροφή του Γιόγκι» (για τον Λεβ), ενώ το «Kicker», αλλά και η «Frankfurter Allgemeine» κάνουν λόγο για... εθνική καταστροφή.

Ο ίδιος ο Λεβ αντιμετώπισε μάλλον με... αμηχανία την πρωτοφανή συντριβή. «Πραγματικά, δεν ξέρω τι συνέβη στην ομάδα. Δεν κάναμε, σχεδόν, καμία ευκαιρία και χάσαμε όλες τις προσωπικές μονομαχίες. Είναι μια μαύρη βραδιά για τη Γερμανία» αναγκάστηκε να παραδεχτεί.

Και συνέχισε: «Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να πιέσουμε ψηλά, για να σκοράρουμε και να επιστρέψουμε στο παιχνίδι, αλλά οι Ισπανοί ήταν πολύ καλύτεροι από εμάς, πιο γρήγοροι και με περισσότερη ακρίβεια».

Όσο για το αν τίθεται πλέον θέμα κλήσης των Μίλερ, Χούμελς και Μπόατενγκ, απάντησε: «Είπαμε ότι θα εμπιστευτούμε τους παίκτες μας, βρισκόμασταν στο σωστό δρόμο, ακόμα κι αν δεν φανταζόμουν ότι ήμουν τόσο μακριά. Προς το παρόν δεν υπάρχει λόγος να φωνάξουμε τους παλιούς παίκτες».

Germany HUMILIATED by Spain: Will Joachim Löw survive historic defeat? | ESPN FC


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης