Champions League: Πέντε ερωτήματα για την 4η αγωνιστική!

Champions League: Πέντε ερωτήματα για την 4η αγωνιστική!

Το Champions League επιστρέφει μετά τη διακοπή των Εθνικών ομάδων, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι και αρκετά μέτωπα να είναι ακόμα ανοιχτά!

5181541

Οι τρεις πρώτες αγωνιστικές της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ήταν καταιγιστικές, καθώς η αλλαγή στα αγωνιστικά προγράμματα λόγω του κορωνοϊού έφερε τρεις διαδοχικές βδομάδες γεμάτες μαγεία! Η διακοπή για τις εθνικές ομάδες έδωσε τον χρόνο στις ομάδες να δουλέψουν περισσότερο πάνω στα προβλήματά τους και πλέον, με την διεξαγωγή της τέταρτης αγωνιστικής την Τρίτη (24/11) και την Τετάρτη (25/11), μπαίνουν στην τελική ευθεία για την πρόκριση! 

bwin - Ολυμπιακός - Μάντσεστερ Σίτι με ενισχυμένες αποδόσεις και Build a Bet! | 21+

Θα αντέξει την πίεση ο Ολυμπιακός;

Η μάχη του Ολυμπιακού μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» με την Μάντσεστερ Σίτι (25/11, 19:55) είναι εκείνη που μαγνητίζει τα βλέμματα του ελληνικού κοινού, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν στον αγώνα του Φαλήρου ότι μπορούσαν να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο απέναντι στην ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα. Η Μάντσεστερ Σίτι προέρχεται από ήττα στο ματς με την Τότεναμ του Ζοσέ Μουρίνιο, η οποία την άφησε στη 13η θέση της βαθμολογίας στην Premier League. Στην Ευρώπη, οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα έχουν πέτυχει το απόλυτο των εννιά βαθμών σε τρία παιχνίδια και θέλουν να «σφραγίσουν» όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την πρόκριση στην επόμενη φάση, ούτως ώστε να ρίξουν το βάρος στο πρωτάθλημα.

 Ο Ολυμπιακός, από την πλευρά του, νίκησε στο μεγάλο ντέρμπι τον Παναθηναϊκό με 1-0, παρότι δεν είχε στη διάθεσή του τους δύο σημαντικότερους επιθετικούς, Χασάν και Ελ Αραμπί, καθώς και τους τραυματίες Βαλμπουενά, Χολέμπας, Βινάγκρε και Μπρούμα. Ο Πέντρο Μαρτίνς πιθανότατα δεν θα έχει κανέναν από τους προαναφερθέντες διαθέσιμο για την αναμέτρηση του Μάντσεστερ και είναι πιθανόν να «κατέβει» με... συνταγή ντέρμπι, για να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο του αναλογεί. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τρεις βαθμούς στον όμιλο του Champions League, μετά τη νίκη την πρώτη αγωνιστική επί της Μαρσέιγ, ενώ στη συνέχεια έκαναν δύο ήττες από Πόρτο και Σίτι αντίστοιχα. 



Θα προκριθούν παράλληλα Τσέλσι και Σεβίλλη;

Θα πάρουν Τσέλσι και Σεβίλλη τα πρώτα εισιτήρια για τους «16» του Champions League; Στο πέμπτο γκρουπ έχει δημιουργηθεί μια ιδιάζουσα συνθήκη, με τις δύο πρωτοπόρους να έχουν ήδη αποκτήσει «αέρα» έξι βαθμών από τις δύο ομάδες που ακολουθούν. Η Τσέλσι και η Σεβίλλη έχουν από 7 βαθμούς, ενώ Κράσνονταρ και Ρεν έχουν από έναν. Αν οι «Μπλε», που προέρχονται από ένα σερί πέντε νικηφόρων αγώνων, περάσουν από τη Γαλλία, τότε σφραγίζουν την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Το ίδιο θα συμβεί και με τη Σεβίλλη, αν επικρατήσει μέσα στη Ρωσία επί της Κράσνονταρ. Ουσιαστικά, οι δύο επόμενες αγωνιστικές θα έχουν διαδικαστικό χαρακτήρα και θα υπάρχει ενδιαφέρον μόνο για την τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa.

bwin - Champions League με ενισχυμένες αποδόσεις και χιλιάδες διαφορετικές αγορές! | 21+

Θα συνεχιστούν τα σερί;

Οι μοναδικές ομάδες που μετά το πρώτο μισό των ομίλων έχουν το απόλυτο των νικών είναι η Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Σίτι, η Μπάγερν και η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί είναι η ομάδα που έχει πάρει τις περισσότερες πρωτιές σε ομίλους Champions League, μετρώντας συνολικά 21! Την τέταρτη αγωνιστική αντιμετωπίζει την Ντιναμό Κιέβου στην Ουκρανία, με το σύνολο του Μιρτσέα Λουτσέσκου να αποδεικνύεται δύσκολος αντίπαλος στην προηγούμενη αναμέτρηση του Καμπ Νόου, καθώς μείωσε σε 2-1 με τον Τσιγκάνκοβ και πάλεψε το ματς μέχρι τέλους. Αν καταφέρει η Μπάρτσα να νικήσει, τότε φτάνει τους 12 βαθμούς και έχει πολύ σημαντικό πλεονέκτημα για μια ακόμα πρώτη θέση. Η Λίβερπουλ βρίσκεται στο +5 από τον δεύτερο Άγιαξ και υποδέχεται την Αταλάντα, η Σίτι αντιμετωπίζει στην έδρα της τον Ολυμπιακό και βρίσκεται στο +3 από την Πόρτο, ενώ η Μπάγερν, που έχει ήδη απόσταση πέντε βαθμών από τη δεύτερη Ατλέτικο Μαδρίτης,  υποδέχεται τη Ζάλτσμπουργκ.


Ποιος θα επικρατήσει στη μάχη των σκόρερ;

Ο Αλβάρο Μοράτα της  Γιουβέντους, ο Ντιόγκο Ζότα της Λίβερπουλ, ο Μάρκους Ράσφορντ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Έρλινγκ Χάαλαντ της Ντόρτμουντ έχουν αποδεχθεί οι πιο «καυτοί» σκόρερ της φετινής διοργάνωσης, ισοβαθμώντας στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ με τέσσερα τέρματα. Ειδικότερα ο Μοράτα, δείχνει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, έχοντας πετύχει τα τέσσερα από τα έξι συνολικά γκολ της Γιούβε στον όμιλο. Ο Ισπανός δείχνει να ταιριάζει στο παιχνίδι της «Κυρίας» και έχει δέσει εκπληκτικά με τους Ντιμπάλα και Κριστιάνο Ρονάλντο, θέλοντας να συνεχίσει το σερί του και απέναντι στη Φερεντσβάρος. Ενδέχεται, πάντως, η κορυφή της λίστας να αλλάξει, καθώς ένα γκολ λιγότερο έχουν αρκετοί παίκτες. 

Ποιος θα αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του Champions League; Ποιοι θα είναι οι νικητές κάθε ομίλου; Το Champions League παίζει στην bwin! |21+

Θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση στους ομίλους που παραμένουν «ανοιχτοί»;

Η νίκη της Μπασάκσεχιρ επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άλλαξε τις ισορροπίες στον όγδοο όμιλο, όπου πλέον οι «Κόκκινοι Διάβολοι» ισοβαθμούν στους έξι βαθμούς με τη Λειψία, ενώ η Παρί και η Μπασάκσεχιρ ακολουθούν με τρεις. Οι παίκτες του Σόλσκιερ νίκησαν με το ευρύ 5-0 τη Λειψία στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, όμως αυτή ήταν η μόλις δεύτερη νίκη τους στους τελευταίους 7 εντός έδρας αγώνες που έχουν δώσει στο Champions League. Η τουρκική ομάδα θέλει αποτέλεσμα στο «Θέατρο των Ονείρων» για να κάνει ακόμα πιο περίπλοκη την κατάσταση!

 Στον έκτο όμιλο, η Ντόρτμουντ έχει έξι βαθμούς, η Λάτσιο πέντε, η Μπριζ τέσσερις και η Ζενίτ έναν. Οι Ιταλοί του Σιμόνε Ιντσάγκι ξεκίνησαν με την εντυπωσιακή νίκη με 3-1 επί των Βεστφαλών, όμως οι απουσίες τους κόστισαν στη συνέχεια, με αποτέλεσμα να μείνουν στο 1-1 με Μπριζ και Ζενίτ. Η διακοπή για τις εθνικές τους βοήθησε στο κομμάτι των απουσιών και υποδέχονται τη Ζενίτ, φιλοδοξώντας να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης. Μπερδεμένα παραμένουν τα πράγματα και στον δεύτερο όμιλο, όπου η Γκλάντμπαχ είναι πρώτη με πέντε βαθμούς, ακολουθούν η Σαχτάρ και η Ρεάλ Μαδρίτης με τέσσερις, ενώ η Ίντερ έχει δύο. Οι Γερμανοί υποδέχονται τους Ουκρανούς, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η μάχη της Ίντερ με τη Ρεάλ στο Μιλάνο. Το πρώτο ματς των δύο ομάδων ήταν πραγματικά εντυπωσιακό, με τη Ρεάλ να προηγείται 2-0, την Ίντερ να ισοφαρίζει και τον Ροντρίγκο να χαρίζει στο 80' τους τρεις βαθμούς στους Μαδριλένους.

bwin - Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα, με ενισχυμένες αποδόσεις, κορυφαίο live και χιλιάδες στοιχηματικές επιλογές |21+

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης