Η Γουέστ Μπρομ απολύει τον Μπίλιτς παρά τον βαθμό στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι!

Η Γουέστ Μπρομ απολύει τον Μπίλιτς παρά τον βαθμό στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι!

Στην απόλυση του Σλάβεν Μπίλιτς μία ημέρα μετά τον βαθμό που απέσπασε με την ισοπαλία στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι αναμένεται να προχωρήσει από ώρα σε ώρα η Γουέστ Μπρομ!

bilic
Σε μια κίνηση που σκέφτονται εδώ και αρκετές εβδομάδες αναμένεται να προχωρήσουν οι Κινέζοι διοικούντες τους «baggies», παρά τις «φωνές» να δώσουν στον Κροάτη τεχνικό λίγο περισσότερο χρόνο για να συνεχίσει την προσπάθεια σωτηρίας της ομάδας.

Τα σενάρια φούντωσαν μία ημέρα μετά την ηρωϊκή παράσταση της Γουέστ Μπρομ και κυρίως του τερματοφύλακά της, Σαμ Τζόνστοουν, ο οποίος ήταν και ο κύριος λόγος για τον οποίο το σύνολο του Κροάτη δεν έφυγε με άδεια χέρια από το Μάντσεστερ, με τον βαθμό ωστόσο να μην είναι αρκετός για να το απομακρύνει από την επικίνδυνη ζώνη.

Ερωτηθείς για την φημολογία μετά το ματς της Πρέμιερ Λιγκ κόντρα στην Σίτι, ο Μπίλιτς δήλωσε:

«Είμαι πολύ ήρεμος. Αγαπώ την δουλειά μου, την απολαμβάνω και δουλεύω σκληρά για εμένα, το επιτελείο μου και τον σύλλογο. Όλα τα άλλα είναι εκτός του δικού μου ελέγχου. Εγώ κάνω απλώς το καλύτερο που μπορώ. Δεν με νοιάζει τι γίνεται στα παρασκήνια. Δεν με αγγίζει».

Ανάμεσα στα ονόματα που ακούγονται για την διαδοχή του είναι αυτά των Σαμ Άλαρνταϊς, Νάιτζελ Πίρσον, Μαρκ Χιουζ και Έντι Χάουι, με το «Sky Sports» ωστόσο να επικαλείται δικές του πληροφορίες και να αναφέρει πως ο πρώτος (Άλαρνταϊς) δεν έχει δεχθεί κρούση.

Κλείσιμο
Όσον αφορά τον Μπίλιτς και εφόσον επιβεβαιωθούν τα σενάρια, αυτό θα είναι το τέταρτο κεφάλαιο που κλείνει για εκείνον στην Αγγλία, έχοντας παίξει για λογαριασμό των Γουέστ Χαμ και Έβερτον, ενώ έχει προπονήσει τα «σφυριά» την περίοδο 2015-2017.

Ειδήσεις σήμερα: 

Ποιους «πιάνει» το κούρεμα 80% στα ενοίκια Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου

«Συναθροίζεσθαι»... οικογενειακώς: Πώς θα κάνουμε γιορτές - «Παράθυρο» χαλάρωσης μετά τις 7 Ιανουαρίου

Αυστηρό lockdown από σήμερα σε Γερμανία και Λονδίνο - Οι ελπίδες της Ευρώπης στο εμβόλιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης