Κλάτενμπεργκ: «Πέναλτι του Σεμέδο, κόκκινη στον Μπα - Κανένα πέναλτι στον Ουάρντα»
Την άποψη ότι έπρεπε να δοθεί πέναλτι εναντίον του Ολυμπιακού και να παίξει με 10 απέναντι στον Ατρόμητο, αλλά και ότι δεν υπήρξε παράβαση στον Ουάρντα στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, διατύπωσε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ
Την καθιερωμένη ανάλυσή του -που αναμενόταν ακόμα περισσότερο μετά τις συζητήσεις που προκάλεσαν οι διαιτητικές αποφάσεις την περασμένη αγωνιστική- δημοσιοποίησε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ.
Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής επιβεβαίωσε σε μεγάλο βαθμό τις διαμαρτυρίες του Ατρόμητου για τα σφυρίγματα του Τσαγκαράκη και την παρουσία του Παπαπέτρου στο VAR.
Σημείωσε λοιπόν ότι έπρεπε να δοθεί πέναλτι στο χέρι του Σεμέδο, ενώ θα έπρεπε να αποβληθεί ο Μπα για την κλωτσιά του εκτός φάσης.
Για τη φάση του Μπουχαλάκη σημείωσε ότι καλώς δέχθηκε κίτρινη, τόνισε ότι το ίδιο θα έπρεπε να γίνει και με τον Στρούγγη, ενώ εκτίμησε ότι δεν υπήρξε φάουλ του Μπρούμα στο γκολ των «ερυθρόλευκων».
Όσο για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, ο Κλάτενμπεργκ συμπεριέλαβε στην ανάλυσή του μόνο τη φάση στην οποία ζήτησε πέναλτι ο «δικέφαλος του Βορρά», εκφράζοντας τη γνώμη ότι καλώς δεν του δόθηκε, καθώς δεν υπάρχει παράβαση του Λόπες στον Ουάρντα.
Με έμφαση στη συνεργασία, στη δύναμη που παίρνουμε ο ένας από τον άλλο και στην απόλυτη ισορροπία του ανθρώπου με τη φύση, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Νερού και μας θυμίζει ότι είναι το μέλλον της ανθρωπότητας.
Το πρόγραμμα της Groupama Ασφαλιστικής για τα ακίνητα βραχυχρόνιας μίσθωσης προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία συνδυάζοντας καλύψεις για αστική ευθύνη και περιουσία.