Όπως έγινε γνωστό από το περιβάλλον τους, αποφάσισαν να αναλάβουν και να καλύψουν εξ ολοκλήρου τα έξοδα ώστε να χειρουργηθεί επτάχρονο παιδί που πάσχει από καρκίνο στην Πορτογαλία.
Η οικογένεια του νεαρού ασθενή δεν έχει τη δυνατότητα να καλύψει τα έξοδα και ξεκίνησε έναν αγώνα δρόμου για να σωθεί το παιδί.
Κάπου εκεί το έμαθε ο Ρονάλντο που αποφάσισε να προβεί σε αυτή τη σπουδαία κίνηση.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.