Premier League, Γουέστ Μπρομ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1: Το «χαρίζει» στη Σίτι - Δείτε τα γκολ

Premier League, Γουέστ Μπρομ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1: Το «χαρίζει» στη Σίτι - Δείτε τα γκολ

Αυτή η Γιουνάιτεντ δεν πείθει για τίτλο - Οι «Κόκκινοι» άφησαν δυο βαθμούς στο «Hawthorns», αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τη Γουέστ Μπρομ και βρέθηκαν στο -7 στην Premier League από τη Σίτι!

westbromm
Σε ματς... φωτιά, η Γιουνάιτεντ παρουσιάστηκε κακή, έκανε ελάχιστες φάσεις και παρουσίασε ξανά πολλά προβλήματα στην άμυνα. Η Γουέστ Μπρομ είχε περισσότερες φάσεις, αλλά όχι και την ποιότητα για να «καθαρίσει» το ματς. Η Μάντσεστερ που είχε την καλύτερή της φάση στο 90+5' με τον Μαγκουάιρ βρέθηκε στο -7 από τη Σίτι και με ματς περισσότερο. Οσο για την ομάδα του Άλαρνταϊς είναι στο -12 από τη ζώνη παραμονής και συνεχίζει να ελπίζει!

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c99dpuw5j9gh-sf)


Γκολ από τα αποδυτήρια η Μπρομ, αλλά…
Eφιαλτικό ξεκίνημα για τη Γιουνάιτεντ στο ματς, αφού χρειάστηκαν... 83 δευτερόλεπτα πίεσης για να λυγίσει! Η Μπρομ μπήκε πολύ δυνατά, όπως εξαιρετικός ήταν και ο Ντιάνιε στη μονομαχία με τον Λίντελοφ, όπου κατάφερε να σκοράρει! Η αντίδραση της Μάντστεστερ ήρθε... καταλάθος στο 23', όταν ο Σνόντγκρας λίγο έλειψε να σημειώσει αυτογκόλ. Η Γιουνάιτεντ δεν είχε τον τρόπο να δημιουργήσει, η Μπρομ ήταν εξαιρετική στο ανασταλτικό κομμάτι και προσπαθούσε με σέντρες να απειλήσει!

Κλείσιμο
Στο 25' ο Ντιάνιε έστειλε τη μπάλα άουτ, ενώ δυο λεπτά αργότερα ο Ντε Χέα είχε μεγάλη επέμβαση στην κεφαλιά του Σνόντγκρας! Μετά το 25ο λεπτό η κατοχή για τους «Κόκκινους» έφτασε στο 72%, αλλά ευκαιρία δεν είχε καμία. Ωστόσο, η... παράδοση που θέλει τη Μπρομ να δέχεται γκολ στο ημίχρονο συνεχίστηκε (13 στα 15 τελευταία). Η Μάντσεστερ στη μοναδική της φάση βρήκε δίχτυα. Ο Σο έκανε τη σέντρα και ο Μπρούνο με υπέροχο γυριστό πέτυχε το 1-1.

Χαμένες ευκαιρίες η Μπρομ, δοκάρι η Μάντσεστερ!
Στο β' μέρος, η Μάντσεστερ μπήκε δυνατά, αλλά η κάκιστη αμυντική λειτουργία την έβαλε ξανά σε μπελάδες! Τι και αν είχε την κατοχή, τα προβλήματα στα μετόπισθεν ήταν πολλά! Στο 54' ο Περέιρα εκμεταλλεύθηκε διπλό λάθος Λίντελοφ και Μαγκουάιρ, όμως το διαγώνιο πέρασε μόλις άουτ. Η Μάνστεστερ στο 62' κέρδισε πέναλτι για... λίγο, αφού ο διαιτητής μπορεί να έδειξε παράβαση σε επαφή του Ατζαγί με τον αρχηγό των «Κόκκινων», ωστόσο μετά το τσεκ που έκανε πήρε πίσω την απόφαση! Η Γιουνάιτεντ πίεζε, αλλά η Μπρομ είχε δυο μεγάλες ευκαιρίες! Στο 78' ο Μαγκουάιρ νικήθηκε από τον Ντιάνιε, αλλά ο Ντε Χέα με σούπερ επέμβαση νίκησε τον Σενεγαλέζο. Στο 85' πάλι ο Ντιάνιε βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να σκοράρει. Η Γιουνάιτεντ βγήκε όλη μπροστά και στο 90+5’ θα μπορούσε να… κλέψει τη νίκη, αλλά η κεφαλιά του Μαγκουάιρ βρήκε το δοκάρι!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης