Οπαδοί της ΑΕΚ σταμάτησαν τους παίκτες στη φυσούνα και απαιτούσαν: «Βγάλτε τώρα τις φανέλες» - Δείτε βίντεο

Οπαδοί της ΑΕΚ σταμάτησαν τους παίκτες στη φυσούνα και απαιτούσαν: «Βγάλτε τώρα τις φανέλες» - Δείτε βίντεο

Οι λιγοστοί οπαδοί της ΑΕΚ που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ από νωρίς ξέσπασαν κατά πάντων και στο φινάλε του αγώνα εκπρόσωποι των οργανωμένων οπαδών δεν επέτρεπαν στους παίκτες να μπουν στα αποδυτήρια αν δεν έβγαζαν πρώτα τις φανέλες τους! - Τα λαϊκά δικαστήρια συνεχίστηκαν στο πάρκινγκ του Ολυμπιακού Σταδίου με νέες αποδοκιμασίες και την αποστολή να αναχωρεί όλη μαζί για λόγους προστασίας

organomenoiaekkk
Απίθανα σκηνικά στο ΟΑΚΑ μετά την πανωλεθρία της ΑΕΚ στο υποτιθέμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που βρήκε τους ερυθρόλευκους να επικρατούν με το επιβλητικό 1-5 (0-4 το ημίχρονο).

Οι οπαδοί της ΑΕΚ από το ημίωρο φώναζαν συνθήματα κατά πάντων και στο τέλος του αγώνα δύο εκπρόσωποι των οργανωμένων κατέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο και δεν άφηναν να φύγουν για τα αποδυτήρια, κάνοντας χαρακτηριστικές κινήσεις με τα χέρια τους να βγάλουν τις φανέλες τους! Ο μόνος που φέρεται να έχει γλιτώσει τον εξάψαλμο ήταν ο Λιβάι Γκαρσία ο οποίος είχε φύγει για τα αποδυτήρια αγνοώντας τις υποδείξεις των οπαδών

Τελικά υπήρξε παρέμβαση από τους ανθρώπους της ΑΕΚ και με τη βοήθεια της Αστυνομίας οι παίκτες αποχώρησαν για τα αποδυτήρια, ωστόσο σήμερα το βράδυ αναμένονται εξελίξεις...

Αποδοκιμασίες και έξω από το ΟΑΚΑ
Τα λαϊκά δικαστήρια όμως δεν σταμάτησαν με όσα έγιναν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά συνεχίζονται και εκτός του ΟΑΚΑ. Περίπου 50 οπαδοί της Ένωσης έχουν συγκεντρωθεί έξω από την πύλη Α του Ολυμπιακού Σταδίου φωνάζοντας συνθήματα κατά προπονητή και παικτών. Ο άλλος γύρος των αποδοκιμασιών εκτυλίχθηκε στο πάρκινγκ του ΟΑΚΑ όταν εμφανίστηκαν τα μέλη της ομάδας και τελικά αποφασίστηκε να φύγει όλη η αποστολή μαζί για λόγους προστασίας.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-caf5rgjby4e9-sf)
Κλείσιμο


Αποχώρησε στο ημίχρονο ο Μελισσανίδης
Η απαράδεκτη εικόνα της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο οδήγησε τον Δημήτρη Μελισσανίδη στην πρόωρη αοχώρηση του από το Ολυμπιακό Στάδιο.

Όλα ανοικτά με τον Χιμένεθ ο οποίος άφησε πάλι αιχμές με τις δηλώσεις του
Το μέλλον του Μανόλο Χιμένεθ είναι στον αέρα μετά τη σημερινή ντροπιαστική ήττα και η κατάσταση έγινε ακόμη χειρότερη για τον Ισπανό τεχνικό ο οποίος θεωρητικά προσπάθησε να καλύψει τους παίκτες του τους άφησε εντελώς... ξεκρέμαστους.

Ο Ισπανός αφού αρχικά ζήτησε πολλά συγγνώμη από τον κόσμο της ΑΕΚ για την συντριβή στην συνέχεια στάθηκε στους παίκτες του αναφέροντας πως θέλουν αλλά δεν μπορούν...

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-caf6i5ki6bbt-sf)


Αναλυτικά ο Ισπανός προπονητής μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη και ξανά συγγνώμη και ξανά συγγνώμη γιατί ήταν μια από τις πιο ντροπιαστικές ήττες που δώσαμε στον κόσμο μας. Η ομάδα ξεκίνησε καλά, θα μπορούσαμε ακόμα και να προηγηθούμε και μετά το 16' κάθε φορά που χάναμε την μπάλα ήταν ένα γκολ για τον αντίπαλο. Νομίζω πως τα παιδιά δεν είναι πως δεν θέλουν να δώσουν παραπάνω, αλλά δεν μπορούν. Αυτός που έχει το μεγαλύτερο φταίξιμο είμαι εγώ. Ζητάω συγνώμη».

Γαλανόπουλος: «Τα λόγια είναι περιττά, συγνώμη... »

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-caf6qtu3xw41-sf)


Ο νεαρός χαφ της ΑΕΚ δεν ήταν σε θέση να πει πολλά μετά τη «βαριά» ήττα της Ενωσης από τον Ολυμπιακό και εμφανώς επηρεασμένος ψυχολογικά, είπε στη NOVA πως «... είμαστε όλοι απογοητευμένοι και στεναχωρημένοι. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Τα λόγια είναι περιττά. Το μόνο που μπορούμε να πούμε έιναι μία συγνώμη στους εαυτούς μας και στον κόσμο»».

Δείτε την εικόνα του πάγκου της ΑΕΚ σε διάφορες στιγμές του αγώνα...



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης