Ισραήλ - Νύχτα τρόμου για Σφαιρόπουλο: Κλείστηκε σε καταφύγιο στο Τελ Αβίβ
Φοβερό βίντεο δείχνει τις αντιδράσεις παικτών και θεατών σε αγώνα μπάσκετ στο Τελ Αβίβ, όταν άκουσαν να σκάνε ρουκέτες
Νύχτα τρόμου πέρασαν την Τρίτη Έλληνες που ζουν και εργάζονται στο Ισραήλ, μετά τις πυραυλικές επιθέσεις από τη Λωρίδα της Γάζας. Ανάμεσά τους, ο προπονητής της μπασκετικής Μακάμπι Τελ Αβίβ, Γιάννης Σφαιρόπουλος και ο βοηθός του, Βασίλης Γεραγωτέλλης, οι οποίοι υποχρεώθηκαν να μπουν σε καταφύγιο και να μείνουν για κάποιες ώρες σε αυτό.
Σε καταφύγιο, μετά τις σειρήνες που ήχησαν, προειδοποιώντας για τους εισερχόμενους πυραύλους, ήταν και ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ της Χολόν, Στέφανος Δέδας.
Στο μεταξύ, ένα απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα στο Τελ Αβίβ, το βράδυ της Τρίτης, όταν οι παίκτες και οι θεατές ενός αγώνα μπάσκετ ξάπλωσαν στο παρκέ για να προστατεύσουν τις ζωές τους, την ώρα που «έπεφταν» πύραυλοι.
A basketball game in the center of Israel, tonight
Με κάθε συλλογή, με κάθε κομμάτι, με κάθε πρωτοβουλία, η H&M αλλάζει το παρόν και το μέλλον της μόδας, σταθερά, αποφασιστικά και εμπνευσμένα, εδώ και 78 χρόνια.
Με τη νέα της πρωτοβουλία, η Κωτσόβολος εξασφαλίζει για δύο ώρες ένα ήρεμο και φιλικό περιβάλλον αγορών, ειδικά διαμορφωμένο για άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού καθώς και με προβλήματα αισθητηριακής επεξεργασίας.
Με ανάμεικτες αντιδράσεις έγιναν δεκτά τα δύο νέα σχέδια δράσης της Κομισιόν για τη μείωση του ενεργειακού κόστους και την ανταγωνιστικότητα της βιομηχανίας.