NBA: Μάτζικ Τζόνσον και Μπάρκλεϊ υποκλίθηκαν σε Γιάννη και Μπακς

«Ο Γιάννης ξόρκισε τους δαίμονές του» ανέφερε ο μυθικός Μάτζικ σε ανάρτησή του στο Twitter

Στον Γιάννη Αντετοκούνμπο υποκλίθηκε ο Μάτζικ Τζόνσον μετά τη νίκη των Μπακς επί των Νετς και την πρόκρισή τους στα ημιτελικά της Ανατολής.

«Χαίρομαι τόσο πολύ που ο Γιάννης που ξόρκισε τους δαίμονές του και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη σε μια σκληρή έδρα. Ο Γιάννης είχε 40 πόντους, 13 ριμπάουντ και έπαιξε σαν πραγματικός σούπερ σταρ», έγραψε στο Twitter ο θρύλος των Λέικερς αρχικά και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει τίποτα σαν τα playoffs του ΝΒΑ. Οι Μπακς και οι Νετς μάς πρόσφεραν ένα θρίλερ επτά αγώνων που μας συνάρπασε».



Παράλληλα αποθέωσε τον Κρις Μίντλετον. «Μην κάνετε λάθος, ο Μίντλετον είναι αυτός που κλείνει τα παιχνίδια για τους Μπακς. Είχε 23 πόντους και 10 ριμπάουντ».

Μπάρκλεϊ: Οι Μπακς θα πάρουν το πρωτάθλημα

Την πρόβλεψη πως οι Μπακς θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ έκανε ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ μετά την πρόκρισή τους στους τελικούς της Ανατολής.



«Δεν πίστευα εξ αρχής πως οι Νετς θα πάρουν το πρωτάθλημα. Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό απλά περιμένοντας να βάζεις πάντα περισσότερους πόντους από τους αντιπάλους. Σίγουρα οι τραυματισμοί τους έπαιξαν ρόλο, αλλά δεν μπορείς να φτάσεις ως το τέλος έχοντας μεν τρεις σπουδαίους παίκτες, αλλά δεν έχει παίκτες που μπορούν να παίξουν άμυνα ή να πάρουν ριμπάουντ. Οι Μπακς θα πάρουν το πρωτάθλημα. Το είχα πει και την περασμένη εβδομάδα, όταν ήταν πίσω με 3-2. Θα περάσουν όποιον κι αν έρθει στους τελικούς της Ανατολής, τους Σίξερς ή τους Χοκς», σχολίασε ο «Τσακ» στο TNT.

Από την πλευρά του, ο Σακίλ Ο’ Νιλ είπε: «Αν οι Μπακς είναι όλοι υγιείς, θα πάνε μακριά. Οι τραυματισμοί των Νετς επηρέασαν την απόδοσή τους. Μπράβο όμως στους Μπακς, πήγαν σε ένα εχθρικό περιβάλλον και κέρδισαν το Game 7».

Πηγή: SportFM

Ειδήσεις σήμερα:

Euro 2020: Οπαδοί της Σκωτίας καθάρισαν πλατεία που… λέρωσαν πριν το βρετανικό ντέρμπι

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο πρώτος άνθρωπος με 300 εκατομμύρια ακολούθους στα social media

Μεταβιβάσεις χωρίς φόρο πριν ισχύσουν οι νέες αντικειμενικές αξίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr