ΠΑΟΚ: Υπογράφει ο Κούρτιτς!

Τη φανέλα του ΠΑΟΚ προβάρει ο Γιασμίν Κούρτιτς, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «ασπρόμαυρων». O διεθνής Σλοβένος μέσος αποκτάται από τον Δικέφαλο με την μορφή διετούς δανεισμού.

Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Σλοβένος χαφ! O Γιασμίν Κούρτιτς είχε μπει στο στόχαστρο του «Δικεφάλου του Βορρά» πριν από μερικές ημέρες και όπως όλα δείχνουν οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για την έναρξη της συνεργασίας τους.

Ο 32χρονος άσος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 με την Πάρμα, αλλά μετά το γεγονός ότι οι «τζαλομπλού» υποβιβάστηκαν και θ' αγωνίζεται τη νέα σεζόν στη δεύτερη κατηγορία (Serie B), ο δρόμος για την μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ άνοιξε.

Μάλιστα, το μόνο που απομένει είναι η τυπική διαδικασία για την επισημοποίηση του «deal», με τον Κούρτιτς να υπογράφει με τη μορφή δανεισμού στους Κυπελλούχους Ελλάδος, με ορίζοντα συνεργασίας για τα επόμενα δυο χρόνια.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Σλοβενίας, Ματίας Κεκ, μίλησε στο Gazzetta για όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε για τον Γιάσμιν Κούρτιτς.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr