Μαϊκόν και Βράνιες σε πρώτο πλάνο για ΑΕΚ

Μαϊκόν και Βράνιες σε πρώτο πλάνο για ΑΕΚ

Σε διαπραγματεύσεις με τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό παρουσιάζεται να βρίσκεται η ΑΕΚ, όμως δεν… ξεγράφεται και η περίπτωση του Βόσνιου στόπερ

5f21f04bec7ee_071706
Το δρόμο για την έλευση άλλου κεντρικού αμυντικού στην ΑΕΚ άνοιξε ο Ιονούτς Νεντελτσεάρου, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία για λογαριασμό της Κροτόνε.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η Live Sport, η «Ένωση» βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις εδώ και μέρες με τον Μαϊκόν.

Πρόκειται για τον γνωστό Βραζιλιάνο στόπερ, ο οποίος έχει παίξει μεταξύ άλλων σε Πόρτο, Σάο Πάουλο, Γαλατασαράι και Αλ Νασρ. Στα 33 του, ο έμπειρος άσος έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του Ντουμπάι και έχει προταθεί (μεταξύ άλλων παικτών) στον «Δικέφαλο».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η υπόθεση δείχνει αρκετά προχωρημένη και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να σημειωθούν εξελίξεις, ώστε ο παίκτης να έρθει στην Αθήνα και να συζητήσει από κοντά την προοπτική να ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα».

Κλείσιμο
Το ίδιο ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι ο Μαϊκόν αξίωσε 1 εκατ. ευρώ το χρόνο με διετές συμβόλαιο συνεργασίας και η ΑΕΚ δείχνει πρόθυμη να τον ικανοποιήσει για να κλείσει το κενό που υπάρχει στο κέντρο της άμυνάς της.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως… ξεγράφεται και η περίπτωση του Όγκνιεν Βράνιες. Ο Βόσνιος στόπερ παραμένει στο κάδρο, όμως για να υπάρξει η οποιαδήποτε κινητικότητα θα πρέπει να μείνει επίσημα ελεύθερος από την Άντερλεχτ, όπως έχει διαμηνύσει ο ίδιος στους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Αν κάτι τέτοιο συμβεί, τότε δεν αποκλείεται η επιστροφή του στην Ελλάδα και μαζί με τον Αραούχο να αποτελέσουν τους ηγέτες που θα οδηγήσουν την ομάδα στην «Αγια-Σοφιά».

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης