Ρίο Φέρντιναντ: Οι ειδυλλιακές διακοπές με την εκθαμβωτική του σύζυγο

Ο παλαίμαχος Άγγλος αμυντικός απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές σε σκάφος μαζί με την εντυπωσιακή του σύντροφο, Κέιτ

Στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς για τον Ρίο Φέρντιναντ και την οικογένεια του.

Ο παλαίμαχος Άγγλος αμυντικός και σχολιαστής σε ποδοσφαιρικές εκπομπές στην τηλεόραση, απολαμβάνει τις διακοπές του λίγες ημέρες πριν την έναρξη της νέας σεζόν στην Premier League.

Μάλιστα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, πόσταρε εντυπωσιακές φωτογραφίες στις οποίες φυσικά την παράσταση κλέβει η σεξοβόμβα σύζυγός του, Κέιτ.













Η viral δήλωση που είχε συζητηθεί - «Τα παιδιά του Ρίο δεν μας αφήνουν να κάνουμε σεξ»

Οι σχέσεις στην καραντίνα αναμφίβολα συσφίχθηκαν για τα αγαπημένα ζευγάρια, εκτός αν τα παιδιά της οικογένειας είχαν βαλθεί να τους... βασανίσουν. Κάτι τέτοιο συνέβη στην οικία Φέρντιναντ, όπου ο Ρίο με την δεύτερη γυναίκα του βρήκαν εμπόδια στο... να επιτελέσουν το συζυγικό τους καθήκον.

Συγκεκριμένα, η Κέιτ Φέρντιναντ, η σύντροφος του παλαίμαχου Άγγλου αμυντικού μετά τον θάνατο της πρώτης του γυναίκας το 2015, αποκάλυψε τις αμήχανες ερωτήσεις που δέχεται από τα τρία παιδιά του, τα οποία ασχολούνται επίμονα με τη σεξουαλική τους σχέση και ένα από αυτά μάλιστα έχει βαλθεί να την... καταστρέψει.

«Οι συζητήσεις έχουν γίνει λίγο γραφικές με τα παιδιά. Όλη την ώρα μου λένε '' πότε θα το κάνετε, λοιπόν;''. Έχει τόση πλάκα. Ο ένας μου λέει ''δεν θα κάνετε σεξ όσο είμαστε σπίτι, οπότε θα έχετε το ελεύθερο από τον Οκτώβριο. Και εγώ του λέω '' δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάνουμε αυτή τη κουβέντα''», ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πάντως το πόση πλάκα έχουν αυτές οι ιδιαίτερες οικογενειακές στιγμές.






Ειδήσεις σήμερα:

Πυρκαγιές: Αποζημιώσεις «fast track» για τους πυρόπληκτους: Όλο το πακέτο που θα εγκριθεί στο υπουργικό συμβούλιο - Πώς θα δοθούν

Ντουμπάι: «Αποφυλακίστηκε» η πριγκίπισσα Λατίφα; - Δείτε φωτογραφία της από ταξίδι στην Ισλανδία


Πύρινος εφιάλτης: Ιστορίες και δάκρυα στα μέτωπα της τραγωδίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr