Super League: Δεν ψηφίστηκε ξανά η προκήρυξη - Στον «αέρα» παραμένει η πρώτη σέντρα

Η σέντρα του πρωταθλήματος που ήταν προγραμματισμένη για τις 21 Αυγούστου, παραμένει στον «αέρα» -  Την Τρίτη (17/8) θα ξεκαθαρίσει αν θα δοθεί λύση

Απίστευτο και όμως ελληνικό. Την μέρα που ξεκινούν η Premier League, η La Liga και η Bundesliga, οι ομάδες της Super League δεν έβγαλαν άκρη κι έτσι η σέντρα του πρωταθλήματος που ήταν προγραμματισμένη για τις 21 Αυγούστου, παραμένει στον «αέρα».

Ενα θέμα που έχει ήδη αναβληθεί δύο φορές, θα συνεχίσει να απασχολεί. Οι ομάδες δεν ψήφισαν ούτε σήμερα στη Γενική Συνέλευση, που έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης, για την προκήρυξη του πρωταθλήματος. Ο λόγος; Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Άρης και ΟΦΗ δεν έδωσαν το «παρών» και έτσι δεν μπόρεσε να προχωρήσει η διαδικασία της ψηφοφορίας.

Ετσι, την Τρίτη (17/8) θα ξεκαθαρίσει αν θα δοθεί λύση, ενώ υπάρχει ένα μικρό παράθυρο για να υπάρξουν καλά νέα και απόψε. Τα δύο βασικά θέματα σήμερα ήταν να ψηφιστεί, εκτός από την προκήρυξη, και το θέμα της κεντρικής διαχείρισης για τη σεζόν 2022-2023, με την οποία δεν συμφωνούν όλες οι ομάδες.

Υπενθυμίζεται πως για να υπερψηφιστεί η προκήρυξη, χρειάζεται να συμφωνούν τουλάχιστον τα 3/4 των μελών. Δηλαδή, οι 11 ομάδες.

Πηγή: Gazzetta

Ειδήσεις σήμερα:

Μακελειό στο Πλίμουθ: Αυτός είναι ο δράστης – Πυροβόλησε πέντε άτομα και αυτοκτόνησε

Κυρίαρχη πλέον η μετάλλαξη Δέλτα - Τι ανησυχεί τους ειδικούς ενόψει φθινοπώρου

Κοργιαλένειος Σχολή: Από τον Ανάργυρο στον 007
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr