Μεταγραφή στο... 90' για τον Παναθηναϊκό: Πράσινος ο Αργεντίνος Παλάσιος!

Μεταγραφή στο... 90' για τον Παναθηναϊκό: Πράσινος ο Αργεντίνος Παλάσιος!

Αίσιο τέλος είχε για τον Παναθηναϊκό η μεταγραφή του Αργεντίνου εξτρέμ - Στα πράσινα και ο τερματοφύλακας Αλμπέρτο Μπρινιόλι της Έμπολι

palacios-1-_plagies__215223
Παίκτης του Παναθηναϊκού οριστικά είναι ο Σεμπάστιαν Παλάσιος, όπως μετέδωσε απόψε το βράδυ ο ΣΠΟΡ FM 94,6. Η συμφωνία επήλθε και ο Αργεντίνος πρώην εξτρέμ της Ιντεπεντιέντε ντύνεται στα πράσινα.

Οι άνθρωποι της ομάδας μετά τη χθεσινή ανταλλαγή εγγράφων αποδοχής, σήμερα αντάλλαζαν συμβόλαια με Ιντεπεντιέντε και Πατσούκα. Εν τέλει, η υπόθεση είχε αίσιο τέλος και ο Παναθηναϊκός κάνει δικό του τον Αργεντινό εξτρέμ, ο οποίος τις επόμενες ημέρες θα βρεθεί στην Αθήνα για να ενσωματωθεί στην ομάδα.

Το τριφύλλι τελειώνει με εντυπωσιακό τρόπο τη μεταγραφική περίοδο κάνοντας δικό του έναν παίκτη που τον ήθελε πολύ.  H μεταγραφή του Αργεντίνου εξτρέμ έκλεισε με ένα ποσό που ξεπερνά το 1.5 εκατομμύριο ευρώ.

Sebastian Palacios
Κλείσιμο

Η άφιξη του Παλάσιος στην Αθήνα προβλέπεται να έχει πραγματοποιηθεί το αργότερο μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ η ήδη υπάρχουσα συμφωνία, καθώς τα συμβόλαια έχουν ήδη υπογραφεί μέσω email, προβλέπει συμβόλαιο συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2024, με τον Παναθηναϊκό να αποκτά τα πλήρη δικαιώματα του Αργεντινού άσου και την Ιντεπεντιέντε να διατηρεί ένα 20% ως ποσοστό μεταπώλησης.

Στα πράσινα και ο Μπρινιόλι

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστόι ότι ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι είναι οριστικά τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού.

Η συμφωνία πήρε επίσημο χαρακτήρα από την Έμπολι, η οποία ανακοίνωσε τη μετακίνηση του 30χρονου τερματοφύλακα στο τριφύλλι.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η Έμπολι ανακοινώνει ότι έφτασε σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για την παραχώρηση των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, Αλμπέρτο Μπρινιόλι».

Ειδήσεις σήμερα:

Υπουργείο Εργασίας: Μειωμένες ασφαλιστικές εισφορές έως το τέλος του 2022

Ο εφιάλτης 29χρονης ανεμβολίαστης που νοσηλεύτηκε με κορωνοϊό: «Δεν μπορούσα να πιω ούτε νερό»

Πώς «στράβωσε» ο ανασχηματισμός
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης