Μπόατενγκ: Πρόστιμο €1,8 εκατ. για τον ξυλοδαρμό της πρώην αρραβωνιαστικιάς του

Μπόατενγκ: Πρόστιμο €1,8 εκατ. για τον ξυλοδαρμό της πρώην αρραβωνιαστικιάς του

Ο ξυλοδαρμός έγινε το 2018 σε νησί της Καραϊβικής

ζερομ_μποατενγκ
Στα... μαλακά έπεσε ο πρώην στα της Μάντσεστερ, Ζερόμ Μπόατενγκ, αφού ενώ κινδύνευε ακόμα και ποινή φυλάκισης, το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι θα πρέπει να καταβάλει πρόστιμο ύψους 1, 8 εκατομμυρίων ευρώ για τον ξυλοδαρμό της πρώην αρραβωνιαστικιάς του.

«Αυτή ήταν η ποινή που του επέβαλε δικαστήριο του Μονάχου για τον ξυλοδαρμό της πρώην αρραβωνιαστικιάς του και μητέρας των διδύμων κοριτσιών του», γράφει η γερμανική εφημερίδα «Bild».



Ο Μπόατενγκ ξυλοκόπησε την πρώην αρραβωνιαστικιά του τον Ιούλιο του 2018 ενώ απολάμβαναν τις διακοπές τους σε ξενοδοχείο της Καραϊβικής.

«Με έπιασε βάζοντας τον αντίχειρά του στο μάτι μου. Τράβηξε τα μαλλιά μου και μετά με δάγκωσε στο κεφάλι», είχε ισχυριστεί το θύμα, που πρόσθεσε ότι την έφτυσε όταν εκείνη έπεσε στα γόνατα

Κλείσιμο
Αφού την έβρισε, της έριξε ένα γυάλινο φανάρι και ένα ψυγείο cooler γεμάτο με ποτά με μεγάλη δύναμη, σύμφωνα με την Εισαγγελία του Μονάχου. Τη γρονθοκόπησε, όπως είπε, στο νεφρό τόσο δυνατά, που δεν μπορούσε να αναπνεύσει.

jero09
Ο Ζερόμ Μπόατενγκ μαζί με την οικογένειά του


Ο Γερμανός ποδοσφαιριστής είχε αρνηθεί κάθε κατηγορία και υποστήριξε στο δικαστήριο ότι είχαν μία διαφωνία παίζοντας χαρτιά.

Πρόσθεσε επίσης ότι η πρώην σύντροφός του έγινε επιθετική και άρχισε να τον προσβάλλει και να τον χτυπάει τραυματίζοντάς τον στο χείλος. Όταν προσπάθησε να την απομακρύνει, εκείνη έπεσε.

Αξίζει να σημειωθεί πως, ο Μπόατενγκ βρέθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο στο στόχαστρο τόσο των Αρχών όσο και των διεθνών ΜΜΕ, καθώς η τότε σύντροφος του, μοντέλο Κάσια Λέναρντ φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή της.

Φέτος το καλοκαίρι ο 33χρονος ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από την Μπάγερν Μονάχου και αποχώρησε από την Γερμανία για να μετακομίσει στη Γαλλία υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με τη Λιόν.


Ειδήσεις σήμερα:

«Μαϊμού» εμβολιασμοί: Μικροβιολογικά κέντρα χορηγούν πλαστά θετικά τεστ, νοσηλευτές «ρίχνουν» τη δόση στο πάτωμα

Άγρια επίθεση με στιλέτο κατά αστυνομικών στου Ζωγράφου: «Ή θα με σκοτώσετε ή θα σας σκοτώσω»

Επίθεση με βιτριόλι: «Ήθελε να της αφαιρέσει τη ζωή», λέει στο protothema.gr ο δικηγόρος της Ιωάννας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης