ΑΕΚ: Ο Μοχαμαντί περνάει τα ιατρικά και ανακοινώνεται την Παρασκευή

Ο Ιρανός αριστερός μπακ ολοκλήρωσε τα εργομετρικά, περνάει από ιατρικές εξετάσεις και την Παρασκευή (17/9) θα ανακοινωθεί από την ΑΕΚ

Στην τελική ευθεία της ολοκλήρωσης της μεταγραφής του Μιλάντ Μοχαμαντί βρίσκεται η ΑΕΚ. Ο 27χρονος Ιρανός αριστερός μπακ είναι από χθες στην Αθήνα και το απόγευμα της Πέμπτης (16/9) ολοκλήρωσε τα εργομετρικά, συνεχίζοντας πλέον με τις ιατρικές εξετάσεις.

Τα αποτελέσματα των ιατρικών θα βγουν το πρωί της Παρασκευής (17/9) και γι' αυτό τυπικά η ανακοίνωση της Ένωσης πηγαίνει για αύριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι της ΑΕΚ έμειναν ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα των εργομετρικών, παρά το γεγονός ότι ο Μοχαμαντί είχε ένα μικρό διάστημα αποχής από τις προπονήσεις, έχοντας μείνει ελεύθερος από τη Γάνδη και εκτιμάται ότι σύντομα θα βρίσκεται στο 100%.

Το πρωί της Παρασκευής λοιπόν η ΑΕΚ αναμένεται να προχωρήσει στην ανακοίνωση της απόκτησής του για τρία χρόνια, με τον Μοχαμαντί να πηγαίνει και για την πρώτη του προπόνηση στα Σπάτα.


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

AUKUS: Στρατηγική συμμαχία ΗΠΑ-Αυστραλίας και Ηνωμένου Βασιλείου ενάντια στην Κίνα - Οι αντιδράσεις από Πεκίνο και Παρίσι

Δίκη για επίθεση με βιτριόλι: «Θα είμαι παρούσα σε κάθε συνεδρίαση» δήλωσε η Ιωάννα

Τρίτη δόση: Πόσοι την έλαβαν το πρώτο 48ωρο - Τι ακολουθεί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr