Κιλιάν Εμπαπέ: «Τον Ιούλιο είχα ζητήσει να φύγω από την Παρί, γράφτηκαν ψέματα» - Δείτε βίντεο

Κιλιάν Εμπαπέ: «Τον Ιούλιο είχα ζητήσει να φύγω από την Παρί, γράφτηκαν ψέματα» - Δείτε βίντεο

Ο 22χρονος Γάλλος επιθετικός επιβεβαίωσε για πρώτη φορά δημοσίως, την επιθυμία να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν

εμπαπε
Την δική του απάντηση έδωσε ο Κιλιάν Εμπαπέ για όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα σχετικά με την αποχώρησή του από την Παρί, το αρνητικό κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια αλλά και την σχέση του με την Διοίκηση των Παριζιάνων

Ο 22χρονος Γάλλος επιθετικός ήταν ένα από τα πρόσωπα του καλοκαιρινού μεταγραφικού παζαριού, καθώς πολλά δημοσιεύματα στη Γαλλία και την Ισπανία μιλούσαν για το σκληρό πόκερ ανάμεσα σε Ρεάλ και Παρί Σεν Ζερμέν. Η προσφορά της «Βασίλισσας» για την αγορά του παίκτη ξεπέρασε τα 137 εκατ. ευρώ, με τους Παριζιάνους όμως να αξιώνουν τουλάχιστον 200 για να τον πουλήσουν, παρά το γεγονός οτι το συμβόλαιο του έληγε το ερχόμενο καλοκαίρι και ο Εμπαπέ θα μπορούσε από τον Ιανούάριο να διαπραγματευτεί με όποιον σύλλογό επιθυμούσε χωρίς η όμαδα του να έχει κάποιο κέρδος.

Ο Εμπαπέ σε δηλώσεις του στο "RMC" ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ζήτησε να φύγει γιατί δεν ήθελε να ανανεώσει, επομένως να πάει από αυτό το καλοκαίρι σε άλλη ομάδα, αποφεύγοντας να ονοματίσει τους "μερένγκες", που έχουν συνδεθεί στενά μαζί του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι αλήθεια ότι τέλη Ιουλίου ζήτησα να φύγω από την ομάδα, γιατί από τη στιγμή που δεν ήθελα να επεκτείνω το συμβόλαιό μου με την Παρί, ήθελα ο σύλλογος να έχει έσοδα από την μεταγραφή μου, ώστε να βρει έναν ποιοτικό αντικαταστάτη. Η Παρί είναι μια ομάδα που μου προσέφερε πολλά. Ημουν πάντα ευτυχισμένος, τα τέσσερα χρόνια που πέρασα εδώ, και ακόμα είμαι. Το αίτημά μου να αποχωρήσω το ανακοίνωσα αρκετά νωρίς για να το γνωρίζει και ο σύλλογος.

Κλείσιμο
Η θέση μου ήταν ξεκάθαρη. Είπα ότι ήθελα να φύγω και Μάλιστα, η ατάκα μου στην διοίκηση ήταν η εξής: "Αν δεν θέλετε να φύγω, θα μείνω". Δεν μ'αρέσει η ιδέα του "ναι, αλλά το είπε την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, γιατί αυτό με κάνει να φαίνομαι σαν κλέφτης.

Εγραφαν ότι απέρριψα έξι ή επτά φορές τις προτάσεις που μου έκανε η διοίκηση για την ανανέωση του συμβολαίου μου, ότι δεν μιλάω πια με τον Λεονάρντο κι άλλα τέτοια. Τίποτα από όλα αυτά όμως δεν είναι αλήθεια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 22χρονος Γάλλος επιθετικός στο γαλλικό Μέσο ενημέρωσης.




Ειδήσεις σήμερα:

Κομισιόν για Pandora Papers: H Eπιτροπή μάχεται έντονα για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής

Γέμισε η ΜΕΘ στο «Παπαγεωργίου» - Διακομιδή δασωληνωμένων σε άλλα νοσοκομεία

Ανακοινώσεις την Τετάρτη από τον Πλεύρη για τους εμβολιασμένους - Έρχεται «πλαίσιο κανονικότητας»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης