Σίξερς-Μπλέιζερς 113-103: Κάρι και Ντράμοντ έπαιξαν και για τον Εμπίντ

Μπορεί ο Τζοέλ Εμπίντ να έμεινε εκτός αλλά οι Φιλαντέλφεια 76ers βρήκαν τον τρόπο και επικράτησαν των Πόρτλαντ Τρέιλμπλέιζερς εντός έδρας με 113-103 χάρη στους Σεθ Κάρι Αντρέ Ντράμοντ

Μπορεί ο Στεφ να κλέβει τα φώτα της δημοσιότητας στο Γκόλντεν Στέιτ, αλλά στην Πενσυλβάνια εκείνος που έχει ξεκινήσει δυναμικά τη σεζόν είναι ο αδερφός του, Σεθ!

Με 23 πόντους (7/7 δίποντα, 3/10 τρίποντα), 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ και καθοριστικά καλάθια στο τέλος ήταν εκείνος που έβαλε «φαρδιά-πλατιά» την υπογραφή του στη νίκη των 76ers απέναντι στους Μπλέιζερς με 113-103. Φυσικά δεν ήταν μόνος του καθώς ήθελε και την προαπαιτούμενη βοήθεια προκειμένου να καλύψει το «κενό» του Τζοέλ Εμπίντ, ο οποίος έμεινε εκτός για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν.

Ο Αντρέ Ντράμοντ «γέμισε» τις ρακέτες έχοντας από τη πλευρά του 14 πόντους (5/11 δίποντα, 4/4 βολές), 15 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 5 κλεψίματα, 1 τάπα και κανένα (!) λάθος σε 34 λεπτά συμμετοχής. Επιπλέον από τους 76ers έλειπε ο Τομπάιας Χάιρις (σ.σ. βρίσκεται το ιατρικό πρωτόκολλο) ενώ αποχώρησε τραυματίας στην 3η περίοδο και ο Ντάνι Γκριν. Πολλές βοήθειες από τον Τζορτζ Νιάνγκ (21π., 5ριμπ., 5ασ.) ενώ άλλους 15 πόντους σημείωσε ο Φουρκάν Κορκμάζ.

Για τους Μπλέιζερς οι οποίοι βρίσκονται στο 3-4 ρεκόρ και ακόμα δεν έχουν νικήσει μακριά από το Όρεγκον, πρώτος σκόρερ ήταν ο Νόρμαν Πάουελ με 22 πόντους και 8/12 σουτ, ενώ ακολούθησαν οι «διόσκουροι» της ομάδας, Λίλαρντ και ΜακΚόλουμ οι οποίοι πέτυχαν από 20 πόντους ο καθένας έχοντας ωστόσο 15/40 σουτ στο σύνολο.



Πηγή: www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Ποια μέτρα «φέρνει» ο συναγερμός για τα κρούσματα - Φόβοι ακόμη και για 10.000 την ημέρα

Ο Ερντογάν «σέρνεται» και του φταίνε όλα - Έξαλλος με τα Rafale και την αμερικανική βάση στην Αλεξανδρούπολη

Βιντεοκλήσεις και αλκοόλ στις φυλακές Αλικαρνασσού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr