Ο Ερίκ Αμπιντάλ στη δίνη του σκανδάλου του ξυλοδαρμού της Κεϊρά Χαμραουί

Ο Ερίκ Αμπιντάλ στη δίνη του σκανδάλου του ξυλοδαρμού της Κεϊρά Χαμραουί

Ο παλαίμαχος Γάλλος διεθνής και άλλοτε διευθυντής ποδοσφαίρου της Μπαρτσελόνα θα κληθεί από τις γαλλικές αρχές, καθώς το τηλέφωνο της Κεϊρά Χαμραουί, η οποία πριν από 15 ημέρες δέχθηκε επίθεση από αγνώστους, είναι στο όνομα του

abidal_arthro
Δεν πρόλαβε η Παρί Σεν Ζερμέν και το γαλλικό ποδόσφαιρο να ηρεμήσει από το σίριαλ χωρισμού (;) της Γουάντα Νάρα με τον Μάουρο Ικάρντι και πλέον βιώνει έναν δεύτερο και πολύ πιο σοβαρό εφιάλτη με τις διαστάσεις που έχει πάρει η απίστευτη επίθεση που δέχθηκε η αθλήτρια της Παρί Σεν Ζερμέν Κεϊρά Χαμραουί!

Μία αλλόκοτη υπόθεση που οδήγησε αρχικά στη σύλληψη της Αμινάτα Ντιαλό, συμπαίκτρια του θύματος τόσο στην Παρί, όσο και στην Εθνική Γαλλίας. Ωστόσο εδώ και λίγες ημέρες οι έρευνες των αρχών έχουν στραφεί σε άλλη κατεύθυνση με το σημερινό δημοσίευμα της Le Monde να προκαλεί σεισμικές δονήσεις σε όλο το οικοδόμημα του γαλλικού ποδοσφαίρου καθώς ενέπλεξε στην υπόθεση και τον Ερίκ Αμπιντάλ.

Πως ξεκίνησαν όλα
Το βράδυ της 4ης Νοεμβρίου η Χαμραουί επέστρεφε στο σπίτι της, με το αυτοκίνητο της Ντιαλό, μετά από δείπνο που παρέθεσε η γυναικεία ομάδα της Παρί στις αθλήτριες της. Λίγο πριν φτάσουν στον προορισμό τους, δύο άνδρες προσέγγισαν το όχημα και όταν σταμάτησε, άνοιξαν την πόρτα του συνοδηγού και έσυραν έξω την Χαμραουί την οποία άρχισαν να χτυπούν με σιδερολοστό σε όλο της το σώμα.

Κλείσιμο
Αφού την ξυλοφόρτωσαν τράπηκαν σε φυγή με την Χαμραουί να μεταφέρεται σε κοντινό νοσοκομείο όπου παρέμεινε για κάποιες ημέρες.

Στις 9 Νοεμβρίου η γαλλική αστυνομία συνέλαβε την οδηγό του αυτοκινήτου Αμινάτα Ντιαλό καθώς θεωρήθηκε ότι υπάρχουν ενδείξεις που την συνδέουν με τους δράστες, με το δημοσίευμα της L' Equipe να αναφέρει ότι «οι αρχές θεωρούν πως αυτή τους προσέλαβε προκειμένου να την τραυματίσουν για να έχει η ίδια περισσότερο χρόνο συμμετοχής».

Μάλιστα την ίδια ημέρα υπήρχε και σχετική ανακοίνωση της Παρί που καταδίκαζε την πράξη και ουσιαστικά φαινόταν να υιοθετεί τις κατηγορίες με την ίδια τη Ντιαλό πάντως από την πρώτη στιγμή να αρνείται τα πάντα.

Η 26χρονη αθλήτρια παρέμεινε υπό κράτηση για 36 ώρες, χωρίς οι αστυνομικοί να μπορέσουν να στοιχειοθετήσουν την οποιαδήποτε κατηγορία εις βάρος της και στις 12 Νοεμβρίου αφέθηκε ελεύθερη με την υπόθεση όμως να παίρνει μια εντελώς διαφορετική τροπή, σύμφωνα και με τα όσα κατέθεσε η ίδια για το βράδυ της επίθεσης, αλλά και τα νέα ευρήματα των αρχών.

Ποια ήταν αυτά; Ότι το κινητό τηλέφωνο της Κεϊρά Χαμραουί δεν ήταν στο όνομα της, αλλά σ' αυτό του Ερίκ Αμπιντάλ, ενώ σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η Ντιαλό, όταν οι δράστες χτυπούσαν τη συμπαίκτρια της μεταξύ άλλων της φώναζααν «νομίζεις πως έτσι απλά μπορούμε να κοιμόμαστε με παντρεμένους άνδρες;»

Ταυτόχρονα έγινε γνωστό ότι το καλοκαίρι, όταν η Χαμραουί επέστρεψε στην Παρί Σεν Ζερμέν (έπαιζε εκεί από το 2012 έως το 2016) στα τηλέφωνα των άλλων αθλητριών έφτασαν ανώνυμα μηνύματα τα οποία την κατηγορούσαν για εξωσυζυγικές σχέσεις!

Όσον αφορά το πως συνδέονται η Χαμραουί με τον Αμπιντάλ, η εξήγηση είναι απλή και ακούει στο όνομα... Μπαρτσελόνα.

Ο Γάλλος παλαίμαχος άσος από το 2018 έως το 2020 ήταν ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Μπαρτσελόνα (την οποία είχε υπηρετήσει και ως ποδοσφαιριστής), ενώ στη γυναικεία ομάδα των μπλαουγκράνα αγωνίστηκε τη διετία 2019-2021 και η Χαμραουί με τη Le Monde (που αποκάλυψε την εμπλοκή του ονόματος του Αμπιντάλ) να αφήνει να εννοηθεί ότι τα κίνητρα πίσω από την επίθεση ήταν μάλλον ερωτικά!

«Αν ο πελάτης μου πρέπει να κληθεί επειδή αναφέρεται το όνομά του στον φάκελο, θα εμφανιστεί αυθόρμητα και θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις που θα του γίνουν», δήλωσε ο δικηγόρος του παλαίμαχου άσου Ολιβιέ Μαρτίν ξεκαθαρίζοντας πάντως ότι ο πελάτης του «... σε καμία περίπτωση δεν συνδέεται άμεσα ή έμμεσα με την επίθεση στην κυρία Χαμραουί».

Όσον αφορά την αστυνομία, φροντίζει ως συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις να αφήνει να αιωρούνται πράγματα χωρίς να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει κατηγορηματικά τις όποιες φήμες...

«Η υπόθεση της ερωτικής εκδίκησης με την ενθάρρυνση κάποιου προσώπου είναι μόνο μία από τις πιθανότητες που εξετάζουμε», ήταν η απάντηση που δόθηκε, ενώ αφέθηκε ανοικτό το ενδεχόμενο να κληθεί να δώσει κατάθεση και η σύζυγός του ποδοσφαιριστή, Χαγιέ Αμπιντάλ. Η οποία σίγουρα δεν θα αισθάνθηκε και ιδιαίτερα όμορφα όταν έμαθε πως το τηλέφωνο της Χαμραουί είναι στο όνομα του αγαπημένου της...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης