Εθνική Ελλάδας: Όλα ανοιχτά για το μέλλον του Φαν'τ Σχιπ

Εθνική Ελλάδας: Όλα ανοιχτά για το μέλλον του Φαν'τ Σχιπ

Το συμβόλαιο του Φαν'τ Σχιπ λήγει στα τέλη Δεκεμβρίου και η ΕΠΟ πριν κάνει οτιδήποτε άλλο θα ολοκληρώσει τις συζητήσεις / διαπραγματεύσεις μαζί του

sxipp
Από το Gazzetta από την πρώτη στιγμή έχετε ενημερωθεί για όλα τα δεδομένα για το θέμα Φαν'τ Σχιπ - Εθνικής ομάδας. Η συμφωνία των δύο πλευρών υπήρχε πριν τους αγώνες με Ισπανία και Κόσοβο, ωστόσο το ματς με τους Κοσοβάρους χάλασε ως γνωστόν την εικόνα του Ολλανδού τεχνικού στις τάξεις της ΕΠΟ.

Για να δούμε όμως τα τελευταία δεδομένα σύμφωνα και με όσα προκύπτουν από πλευράς ΕΠΟ. Πρώτον ο Φαν'τ Σχιπ έχει συμβόλαιο έως τις 31/12/2021. Δεύτερον υπάρχει χρόνος για να καταλήξει η ΕΠΟ.

Τρίτον υπάρχουν σε εξέλιξη εσωτερικές διεργασίες στην ΕΠΟ για το θέμα του προπονητή. Τέταρτον θεωρούν πως ο στοιχειώδης σεβασμός στο πρόσωπο του Τζον Φαν'τ Σχιπ επιβάλει στην Ομοσπονδία να μιλήσει και να καταλήξει πρώτα με τον Ολλανδό τεχνικό και μετά να κάνει οτιδήποτε άλλο. Ο χρόνος θα δείξει εάν όλα αυτά είναι κίνηση τακτικής / ενδεχόμενης διαφοροποίησης των ήδη συμφωνηθέντων ή εάν η ΕΠΟ οδηγηθεί οριστικά σε άλλη λύση / επιλογή.


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Εντοπίστηκαν στο Μαυροβούνι τα συντρίμμια του μονοκινητήριου αεροπλάνου που αγνοούνταν από τη Δευτέρα

Αποφυλακίζεται μετά από έξι μήνες ο 48χρονος για την απόπειρα απαγωγής κοριτσιού στη Ραφήνα, επιβεβαιώθηκε το άλλοθί του

Αγνώριστη η γοητευτική Έλεν Μίρεν στο ρόλο της «Σιδηράς Κυρίας του Ισραήλ»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης