ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τσιτσιπάς: «Θα είμαι στο 100% για το Australian Open»

Τσιτσιπάς: «Θα είμαι στο 100% για το Australian Open»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην συνεχίσει στο ATP Cup και σημείωσε ότι ο βασικός στόχος του είναι το Australian Open

tsitsipas_2
Μετά από την 2η ημέρα του ATP Cup η Ελλάδα δεν έχει πλέον ελπίδες πρόκρισης στους "4" και ο Στέφανος Τσιτσιπάς δηλώνει ότι δεν έχει αποφασίσει εάν θα συνεχίσει στο τουρνουά.

Μεγάλος στόχος του είναι το Australian Open το οποίο αρχίζει στις 17 Ιανουαρίου και πιστεύει ότι με την βοήθεια του γιατρού του θα είναι στο 100%.

«Δεν είμαι σίγουρος τι θα κάνω στη συνέχεια του τουρνουά. Μου αρέσει να αγωνίζομαι, αλλά δεν ξέρω πως θα νιώθω αύριο. Αυτή ήταν μια από τις μεγαλύτερες ανησυχίες μου μπαίνοντας στο παιχνίδι σήμερα, πως θα πάει η αποθεραπεία την επόμενη μέρα, γιατί και με την αποθεραπεία από το διπλό είχα θέμα.

Την επόμενη μέρα δεν μπορούσα να σερβίρω, πονούσα πολύ. Ελπίζω οπότε να μπορώ να βγω στο γήπεδο αύριο και να προπονηθώ κανονικά. Ο στόχος τώρα είναι να έχω μια πλήρη αποθεραπεία, γιατί έκανα πολλά πράγματα με τον αγκώνα μου τις 2 τελευταίες εβδομάδες ώστε να τον προστατεύσω όσο καλύτερα μπορώ και να βρεθώ ξανά στο 100% μου. Η συγκέντρωση στην υγεία είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάζω τώρα.

Κλείσιμο
Σήμερα το σερβίς με απογοήτευσε, όμως έχουμε πολύ χρόνο ακόμα μέχρι το Australian Open, οπότε με την κατάλληλη προετοιμασία και την καθοδήγηση του γιατρού μου, μπορώ να είμαι στο 100% μου στο Australian Open. Όταν έμπαινα στο χειρουργείο, ούτε ο γιατρός μου δεν ήξερε αν θα μπορούσα να παίξω στο Australian Open. Η ανάρρωση πηγαίνει καλύτερα απ' ότι περιμέναμε σε σύγκριση με κάποιους άλλους παίκτες, κάτι που εξέπληξε και τον γιατρό θετικά. Ήρθε στο Ντουμπάι και ξαφνιάστηκε όταν με είδε να χτυπάω την μπάλα σχεδόν στο 100%», είπε ο Έλληνας τενίστας μετά από την ήττα του από τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν.

Ο Έλληνας τενίστας δεν έκρυψε το γεγονός ότι πονάει ακόμη και είναι φυσιολογικό αφού πρόσφατα πέρασε την πόρτα του χειρουργείου.

Η Ελλάδα θα παίξει την Τετάρτη (5/1) με την Γεωργία στην τελευταία ημέρα του Δ' ομίλου και ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι προγραμματισμένο ν' αγωνιστεί με τον Νικολόζ Μπασιλασβίλι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης