Προπονήθηκε στην Μελβούρνη ο Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έφτασε από το Σίδνεϊ στη Μελβούρνη και προπονήθηκε στο Melbourne Park εκεί όπου θα ξεκινήσει στις 17 Ιανουαρίου το Australian Open

Την πρώτη του προπόνηση στη Μελβούρνη πραγματοποίησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς
Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας συμμετείχε τις προηγούμενες ημέρες στο ATP Cup στο Σίδνεϊ, όπου άλλαξε τον χρόνο, και από εκεί ταξίδεψε στην πόλη όπου θα "φιλοξενήσει" από τις 17 έως τις 30 Ιανουαρίου το Australian Open. 



O Στέφανος Τσιτσιπάς συνάντησε στο Melbourne Park την Δέσποινα Παπαμιχαήλ, η οποία θα δώσει μάχη στα προκριματικά, ενώ προπονήθηκε με τον νεαρό Αυστραλό, Φίλιπ Σέκουλιτς. 
Ο Έλληνας τενίστας που όπως έγινε γνωστό προ ημερών εμβολιάστηκε εάν ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν συμμετάσχει στο τουρνουά θα είναι στο Νο3 του ταμπλό, πίσω από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ και τον  Αλεξάντερ Ζβέρεφ. 


Θυμίζουμε ότι έχει φτάσει δυο φορές στα ημιτελικά του Australian Open. Το 2019 όπου τον απέκλεισε ο Ράφα Ναδάλ και το 2021 όπου έβγαλε νοκ άουτ τον Ισπανό και έμεινε εκτός τελικού από τον Μεντβέντεφ. 
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν έδειξε στο ATP Cup να είναι 100% έτοιμος μετά από την επέμβαση στον αγκώνα αλλά μια εβδομάδα για να δοκιμάσει το χέρι του και να επιστρέψει στη μάχη. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr