Με Μπουχαλάκη, Αγκιμπού, Ροντρίγκες αλλά χωρίς Ονιεκούρου ο Ολυμπιακός στην Τούμπα

Με Μπουχαλάκη, Αγκιμπού, Ροντρίγκες αλλά χωρίς Ονιεκούρου ο Ολυμπιακός στην Τούμπα

Οι Αγκιμπού Καμαρά, Ροντρίγκες και Μπουχαλάκης βρίσκονται στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι της Super League 1 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα 

BOUCHALAKIS
Ολοκλήρωσε το μεσημέρι του Σαββάτου την προετοιμασία του για το παιχνίδι της 20ης ημέρας της Super League 1 με τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι θα παίξουν την Κυριακή (30/1, 19:30, Novasports Prime) στην Τούμπα με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει στη διάθεση του πλέον τους Αγκιμπού Καμαρά και Ροντρίγκες που επέστρεψαν από το Copa Africa.

Οι Μπουχαλάκης και Παπασταθόπουλος επέστρεψαν μετά τον τραυματισμό τους, ενώ στην αποστολή βρίσκεται και ο Μανωλάς που είχε νιώσει ενοχλήσεις στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού 

Την τελευταία τους προπόνηση πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (Κυριακή 19:30, novasports prime), πραγματοποίησαν το μεσημέρι του Σαββάτου οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους παίκτες του στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή που θα πετάξει το απόγευμα για τη Θεσσαλονίκη.

Κλείσιμο
Αναλυτικά η αποστολή:
Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ανδρούτσος, Ο. Μπα, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Φαντιγκά, Μασούρας, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Ροντρίγκες, Λόπες, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης