Μπαπέ για Ρεάλ: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα για το μέλλον μου»

Ο Κιλιάν Μπαπέ διέψευσε τις φήμες που τον θέλουν να έχει δώσει τα χέρια με την Ρεάλ, ενόψει της νέας σεζόν, ξεκαθαρίζοντας πως ακόμα είναι ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν

Η Παρί Σεν Ζερμέν κατέκτησε σπουδαίο διπλό αυτή την αγωνιστική, επικρατώντας με 5-1 της Λιλ. Ενας εκ των πρωταγωνιστών ήταν ο Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο 23χρονος Γάλλος επιθετικός κλήθηκε να μιλήσει για το μέλλον του και συγκεκριμένα για τις φήμες που τον θέλουν να έχει συμφωνήσει με την Ρεάλ, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

«Οχι, η απόφασή μου για το μέλλον δεν έχει ληφθεί. Παίζοντας εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League αλλάζει πολλά πράγματα. Ακόμα κι αν είμαι ελεύθερος να κάνω αυτό που θέλω αυτή τη στιγμή, δεν πρόκειται να πάω να μιλήσω με τον αντίπαλο ή να κάνω κάτι τέτοιο», ανέφερε χαρακτηριστικά το νεαρό αστέρι των Παριζιάνων, στο Prime Video Sport France μετά το τέλος του αγώνα με τη Λιλ.

Πάντως λίγες ημέρες νωρίτερα η «BILD» είχε αποκαλύψει ότι η Ρεάλ ήρθε σε συμφωνία με τον Κιλιάν Μπαπέ προσφέροντας του πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, καθώς οι απολαβές του θα φτάνουν τα 50 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Πάνω από 30 άτομα στην επιχείρηση μεταφοράς των τριών ορειβατών - Τι έφταιξε και σκοτώθηκαν

Η Κάιλι Τζένερ έγινε για δεύτερη φορά μαμά και μοιράζεται μια τρυφερή φωτογραφία στο Instagram

Το παιδικό όνειρο του Πάπα Φραγκίσκου να γίνει χασάπης και η απάντησή του στο ερώτημα «γιατί υποφέρουν τα παιδιά»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr