«Ερυθρόλευκη» αποστολή με Φαντιγκά, Κίτσο αλλά χωρίς Σισέ, Ανδρούτσο για το παιχνίδι με την ΑΕΚ

Ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός τους Σισέ, Ανδρούτσο και Κούντε αλλά συμπεριέλαβε τους Φαντιγκά και Κίτσο στην αποστολή για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ

Ολοκλήρωσε το απόγευμα του Σαββάτου την προετοιμασία του για το παιχνίδι της 23ης ημέρας της Super League 1 με την ΑΕΚ το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή (19:30,Novasports Prime) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", ο Ολυμπιακός.

Ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός τους Σισέ, Ανδρούτσο και Κούντε αλλά συμπεριέλαβε τους Φαντιγκά και Κίτσο. Στην αποστολή είναι και ο Ελ Αραμπί που είχε χτυπήσει στον αγώνα με τον Παναιτωλικό αλλά και ο Καρβάλιο που ήταν σπουδαίος στο ματς του Κυπέλλου.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού

Η αποστολή για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός. Από 24 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή του Ολυμπιακού για τον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος (Novasports Prime, 19:30).

Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους παίκτες του το απόγευμα του Σαββάτου στο Αθλητικό Κέντρο στον Ρέντη και στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή.

Αναλυτικά: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ο, Μπα, Μανωλάς, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κίτσος, Κανέ, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Φαντιγκά, Α. Καμαρά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ονιεκούρου, Λόπες, Μασούρας, Τικίνιο και Ελ Αραμπί.


Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία Άλκη: Τη Δευτέρα η τελευταία απολογία – 10 προφυλακισθέντες και ένα ερωτηματικό

Πάτρα: Οι τοξικολογικές της 9χρονης Τζωρτζίνας θα ρίξουν φως στο μυστήριο των ανεξήγητων θανάτων

«Θα απολογηθώ εγώ που τους πήρε ο Χάρος;» - Η κυνική δήλωση της ιδιοκτήτριας του γηροκομείου στα Χανιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr