«Με κρατάει σε φόρμα το πάθος μου, ζω για το ποδόσφαιρο», δήλωσε ο Βαλμπουενά

Ο 37χρονος Ματιέ Βαλμπουενά έδωσε με γκολ του το τρίποντο στον Ολυμπιακό κόντρα στον Βόλο και εξήγησε γιατί παίζει ακόμη ποδόσφαιρο - Αισιόδοξος για την ρεβάνς με την Αταλάντα ο Γάλλος

Ο Ματιέ Βαλμπουενά έδωσε την λύση στον Ολυμπιακό στο παιχνίδι με τον Βόλο σημειώνοντας ένα υπέροχο γκολ και η ομάδα του Πειραιά μετά και από την ισοπαλία στο "Κλεάνθης Βικελίδης" είναι πλέον στο +11 από τον 2ο ΠΑΟΚ στην βαθμολογία της Super League 1.

O Γάλλος μέσος μίλησε στην Cosmote TV για τους λόγους που παίζει ακόμη ποδόσφαιρο αλλά και για την ρεβάνς με την Αταλάντα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ματιέ Βαλμπουενά

Για την αποθέωση από προπονητή και κόσμο: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που νικήσαμε σε ένα δύσκολο παιχνίδι και απέναντι σε μία ανταγωνιστική ομάδα και σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και χάσαμε ευκαιρίες. Θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει νωρίτερα. Είμαστε χαρούμενοι που πήραμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Κρατάμε τη νίκη και συνεχίζουμε».

Για το μυστικό του: «Αυτό που με κρατάει σε φόρμα είναι το πάθος μου. Ζω για το ποδόσφαιρο και το λατρεύω. Είμαι εδώ για να βοηθάω την ομάδα και τους συμπαίκτες μου. Παίρνω ευτυχία από αυτό. Θέλω να βοηθάω τους νεότερους. Αυτό που δίνει ώθηση είναι το πάθος για το ποδόσφαιρο. Θέλω να φτάσω στην κατάκτηση ακόμα ενός πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό. Η περισσότερη δουλειά είναι αόρατη και γίνεται έξω από το γήπεδο. Είναι να τρώω σωστά και να ζω σωστά».

Για την Αταλάντα: «Οι νίκες μας δίνουν δύναμη μας τονώνουν το ηθικό. Το παιχνίδι με την Αταλάντα είναι δύσκολο και είμαστε απογοητευμένοι γιατί δεχτήκαμε δύο γκολ από στημένες φάσεις. Η Αταλάντα είναι καλή ομάδα. Περιμένουμε με ανυπομονησία το παιχνίδι γιατί στο γήπεδο ματς θα είμαστε πιο δυνατοί. Περιμένουμε και την επιστροφή του κόσμου μας γιατί θα μας δώσει ενέργεια. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται και θα τα δώσουμε όλα με την Αταλάντα για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα γιατί δείξαμε και στο πρώτο ματς ότι μπορούμε να το κάνουμε. Αυτή η νίκη μας δίνει δύναμη».

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Euroferry Olympia: Αγωνία για τους 12 αγνοούμενους - Σε εξέλιξη η ρυμούλκηση του πλοίου

Η ατζέντα Μητσοτάκη με τους Αμερικανούς και η κίνηση-μήνυμα στον Λευκό Οίκο

Τουρισμός - Αυστραλία: Η χώρα-«φρούριο» υποδέχεται τουρίστες από τη Δευτέρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr