O πρόεδρος της Στεάουα Βουκουρεστίου απαγόρευσε την συμμετοχή σ΄ αγώνες στους εμβολιασμένους ποδοσφαιριστές

O πρόεδρος της Στεάουα Βουκουρεστίου απαγόρευσε την συμμετοχή σ΄ αγώνες στους εμβολιασμένους ποδοσφαιριστές

Ο πρώην ευρωβουλευτής και αφεντικό της Στεάουα Βουκουρεστίου, Τζίτζι Μπεκάλι ισχυρίστηκε ότι οι εμβολιασμένοι χάνουν δυνάμεις και έτσι δεν τους επιτρέπει ν' αγωνίζονται - Επίσημη αντίδραση από την κυβέρνηση της Ρουμανίας

bekali
Σάλος έχει ξεσπάσει στην Ρουμανία μετά από την τελευταία "τρέλα" του Τζίτζι Μπεκάλι.

Ο ισχυρός άνδρας της Στεάουα Βουκουρεστίου αποφάσισε να μην αγωνίζονται οι εμβολιασμένοι ποδοσφαιριστές στην ομάδα του αφού όπως δήλωσε «χάνουν τις δυνάμεις τους, όσοι κάνουν το εμβόλιο πεθαίνουν στα νοσοκομεία»!

Ο Μπεκάλι έφερε ως παραδείγματα τους Ντικ και Κεσέρου οι οποίοι δεν μπορεί ν' αγωνιστούν πλέον σε κορυφαίο επίπεδο μετά από το εμβόλιο σύμφωνα πάντα με την άποψη του.


Κλείσιμο

Για τον Κεσέρου που έπαιζε στην Βουλγαρία θα πει ότι είναι ο ιδιοκτήτης του και θα τονίσει ότι μπορεί να παίξει σε άλλη ομάδα της χώρας αλλά όχι στην Στεάουα. 

Μάλιστα, έγινε λόγος για προβλήματα και στις Κλουζ και Ραπίντ Βουκουρεστίου με τους εμβολιασμένους ποδοσφαιριστές. «Μπορεί να σας φαίνεται αστείο αλλά είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο.

Στην Κλουζ λιποθυμούν και χάνουν τις δυνάμεις τους. Το βλέπω και στη δική μου ομάδα. Ειδικά τους πιο μεγάλους σε ηλικία τουης επηρεάζει τρομερά»» δήλωσε ο Μπεκάλι στον Ρουμάνο δημοσιογράφο, Εμάνουελ Ρόσου.



Άμεση υπήρξε η αντίδραση της κυβέρνησης στις νέες "τρέλες" του Μπεκάλι. Σε μια δήλωση, η RO Vaccinare, η επίσημη σελίδα στο Facebook της εθνικής πλατφόρμας πληροφοριών της κυβέρνησης για τον εμβολιασμό, ανέφερε:

«Οι εμβολιασμένοι ποδοσφαιριστές ΔΕΝ χάνουν τη δύναμή τους μετά τον εμβολιασμό κατά του COVID-19! Ο εμβολιασμός κατά του COVID-19 δεν επηρεάζει την απόδοση των ποδοσφαιριστών. Αντίθετα, υπάρχουν αρκετές μελέτες που δείχνουν ότι η λοίμωξη από SARS CoV-2 αφήνει μακροπρόθεσμα επακόλουθα (Long COVID) και αυτά μπορεί να επηρεάσουν την απόδοση των αθλητών».



Ο Μπεκάλι που υπήρξε ευρωβουλευτής αλλά και βουλευτής στην χώρα του έχει οδηγηθεί και στη φυλακή για το σκάνδαλο με την αγοραπωλησία στρεμμάτων γης.

Ο Τζίτζι είχε ζητήσει απευθείας από την Ρωσία το εμβόλιο της για τους παίκτες του, αδιαφορώντας για την κυβέρνηση της χώρας του, ενώ παλαιότερα ήθελε να πάρει και την ελληνική υπηκοότητα.

Το 2018 ο ίδιος άνθρωπος είχε δηλώσει ότι η Στεάουα δεν θα αποκτήσει ποτέ ομάδα γυναικών αφού είναι ενάντια στη φύση το να παίζουν οι γυναίκες ποδόσφαιρο! Αργότερα είχε κατηγορήσει τους ποδοσφαιριστές του ότι επειδή κάνουν πολύ σεξ έχουν κακή απόδοση στους αγώνες. 

Η Ρουμανία είναι μια από τις 8 χώρες της Ευρώπης με ποσοστό εμβολιασμού χαμηλότερο από το 60%, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα thelocal.at. Οι υπόλοιπες είναι οι Σλοβενία, Κροατία, Σερβία, Ουγγαρία, Σλοβακία, Πολωνία και Ρωσία.


Ειδήσεις σήμερα:

Σεργκέι Ναρίσκιν: Ποιος είναι ο Ρώσος αξιωματούχος που... ψέλλιζε μπροστά στον Πούτιν

ΑΣΕΠ: Ποιοι μπορούν να συμμετέχουν στον γραπτό διαγωνισμό της ΑΑΔΕ

Η Ουκρανία καλεί τους πολίτες της να εγκαταλείψουν άμεσα τη Ρωσία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης