«Η Ουκρανία είναι ένα έθνος ειλικρινών, εργατών και φιλελεύθερων πολιτών», έγραψε ο Σεβτσένκο

O πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της Ουκρανίας και μεγάλη δόξα του ποδοσφαίρου της, ο Αντρέι Σεβτσένκο, πήρε θέση για την κρίση στην χώρα του

Με ανάρτηση στα social media ο Αντρέι Σεβτσένκο πήρε θέση για την κρίση στην χώρα του την Ουκρανία.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ουκρανίας, από τα μεγαλύτερα ονόματα στην ιστορία του αθλήματος στη χώρα, είναι αυτός που οδήγησε ως προπονητής την εθνική ομάδα στους "8" στο Euro 2020.



"Η Ουκρανία είναι η πατρίδα μου! Πάντα ήμουν περήφανος για τον λαό μου και τη χώρα μου! Έχουμε περάσει πολλές δύσκολες στιγμές και τα τελευταία 30 χρόνια έχουμε διαμορφωθεί ως έθνος! Ένα έθνος ειλικρινών, εργατών και φιλελεύθερων πολιτών! Αυτό είναι το πιο σημαντικό μας κεφάλαιο!", ανέφερε στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Ο Σεβτσένκο δεν είναι ο πρώτος Ουκρανός από τον χώρο του ποδοσφαίρου που σχολιάζει τις εξελίξεις, καθώς πρόσφατα έκανε παρόμοια ανάρτηση και ο Ζιντσένσκο, της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Αντρέι Σεβτσένκο το 2012 είχε ενταχθεί στο Ουκρανικό Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα και ήταν 2ος στη λίστα για τις εκλογές εκείνης της χρονιάς στη χώρα. Το κόμμα στο οποίο ανήκε απέσπασε ποσοστό 1,58% και δεν εκπροσωπήθηκε στη βουλή.


Ειδήσεις σήμερα:

Σεργκέι Ναρίσκιν: Ποιος είναι ο Ρώσος αξιωματούχος που... ψέλλιζε μπροστά στον Πούτιν

ΑΣΕΠ: Ποιοι μπορούν να συμμετέχουν στον γραπτό διαγωνισμό της ΑΑΔΕ

Η Ουκρανία καλεί τους πολίτες της να εγκαταλείψουν άμεσα τη Ρωσία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr