Αϊζαια Τόμας: Φαινόμενο ο Αντετοκούνμπο, είχα συζητήσεις για να έρθω στην Ελλάδα

Αϊζαια Τόμας: Φαινόμενο ο Αντετοκούνμπο, είχα συζητήσεις για να έρθω στην Ελλάδα

Ο θρύλος των Πίστονς και του ΝΒΑ μίλησε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τις συζητήσεις που είχε με ελληνική ομάδα στο παρελθόν

000_SAWH990624653110
Ένας από τους θρυλικούς παίκτες του NBA και μέλος των «κακών παιδιών» του Ντιτρόιτ Πίστονς ο Αϊζάια Τόμας μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV στα πλαίσια του φετινού All Star Game που πραγματοποιήθηκε στο Κλίβελαντ για τον «Greek Freak» Γιάννη Αντετοκούνμπο - του έπλεξε το εγκώμιο - αλλά και για το πόσο κοντά βρέθηκε να έρθει στην Ελλάδα τη σεζόν 1993 - 1994 για να αγωνιστεί με μία ομάδα της οποίας δεν... θυμόταν το όνομα.

- Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Θα μπει στο Hall Of Fame. Μιλώντας για τον Γιάννη και το τι είναι ικανός να κάνει σε επίπεδο ωριμότητας, ανάπτυξης, διάθεσης για δουλειά, βλέπεις που έχει φτάσει. Έγινε MVP και μετά πρωταθλητής. Εμπνέει, είναι φαινόμενο. Επίσης στο πως στέκεται στο θέμα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Δεν παίρνει απόσταση επειδή βρίσκεται σε μια χώρα που δεν είναι δική του, αλλά εκπροσωπεί όλο τον κόσμο».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ci3jl5h9zf75)

Κλείσιμο
- Για τις συζητήσεις που είχε τη σεζόν 1993-94 για να έρθει στην Ελλάδα: «Είχαμε συζητήσεις για να έρθω να παίξω στην Ελλάδα, βρέθηκα κοντά. Αλλά ασχολήθηκα με την ιδιοκτησία των Ράπτορς. Αν δεν γινόταν αυτό, τότε πιθανότατα θα ερχόμουν στην Ελλάδα. Δεν θυμάμαι όμως με ποια ομάδα είχα τις συζητήσεις».

Ειδήσεις σήμερα:

Η θεία των παιδιών στην Πάτρα ξεσπά - «Λογικό να μπερδέψουμε την ώρα...», λέει για τον θάνατο του βρέφους

Οι ευρωπαϊκές κυρώσεις κατά της Ρωσίας θα τεθούν σήμερα σε ισχύ, σύμφωνα με διπλωμάτη

Γυναίκα παρασύρθηκε και διαμελίστηκε από τρένο στο Κρυονέρι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης