Σε απολογία ο ΠΑΟΚ από την UEFA για την είσοδο οπαδών του στο παιχνίδι με την Μίντιλαντ
Η UEFA κάλεσε σε απολογία τον ΠΑΟΚ για την είσοδο των οπαδών του στον αγωνιστικό χώρο μετά από τον αγώνα με την Μίντιλαντ - Βαρύ πρόστιμο ή τιμωρία έδρας η ποινή
«Καμπάνα» από την UEFA περιμένει τον ΠΑΟΚγια την είσοδο των οπαδών του μετά από τον αγώνα με την Μίντιλαντ.
Ο ΠΑΟΚ έως την Δευτέρα (7/3) πρέπει να στείλει το υπόμνημά με την δική του θέση για όσα έλαβαν χώρα στην Τούμπα και κινδυνεύει με «βαρύ» πρόστιμο ή τιμωρία έδρας.
Το πρώτο ματς με την Γάνδη είναι προγραμματισμένο για την άλλη Πέμπτη (10/3) και όλοι περιμένουν εάν θα υπάρξει τιμωρία έδρας.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»