Το «ευχαριστώ» της ΑΕΚ στον Βασίλη Δημητριάδη

Από το Σάββατο ο Βασίλης Δημητριάδης παραιτήθηκε από τη θέση του υπεύθυνου λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ, με την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ να τον ευχαριστεί για την προσφορά του

Ο Βασίλης Δημητριάδης από το περασμένο Σάββατο αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ, πηγαίνοντας στα Σπάτα και αποχαιρετώντας τους παίκτες και τους ανθρώπους της Ένωσης πριν την έναρξη της προπόνησης.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ το απόγευμα της Τρίτης ανακοίνωσε την αποχώρηση του Δημητριάδη από το πόστο στο οποίο βρισκόταν από το 2013, ευχαριστώντας τον για την προσφορά του στον σύλλογο.



Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
«Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια ευχαριστεί για την πολυετή προσφορά του στην ομάδα μας, τον Βασίλη Δημητριάδη, ο οποίος υπέβαλλε την παραίτησή του από τη θέση του υπεύθυνου λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως τιμ μάνατζερ έχει υπογράψει με υπερηφάνεια το δικό του ξεχωριστό κεφάλαιο στην Ιστορία της ΑΕΚ.

Βασίλη, σε ευχαριστούμε για όλα».



Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός ΜεΡα25 η βουλευτής Αγγελική Αδαμοπούλου - Τι έγραψε ο Γιάνης Βαρουφάκης για το... διαζύγιο που βγήκε την «ημέρα της γυναίκας»

Ξεπέρασαν τα 2 εκατομμύρια οι πρόσφυγες από την εμπόλεμη Ουκρανία

«Ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν πρέπει να εξαπλωθεί» τονίζει ο Στόλτενμπεργκ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr