ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Ουκρανή τενίστρια δηλώνει απογοητευμένη από την στάση των Ρωσίδων αθλητριών

Ουκρανή τενίστρια δηλώνει απογοητευμένη από την στάση των Ρωσίδων αθλητριών

Η Μάρτα Κόστιουκ μετά από την πρόκριση της στον 2ο γύρο του Indian Wells μίλησε για την στάση των Ρωσίδων - Η αγκαλιά της με την Ουκρανή αντίπαλος της μετά από τον αγώνα

24784217
Απογοητευμένη από την στάση των Ρωσίδων τενιστριών είναι η Μάρτα Κόστιουκ.

Η Ουκρανή τενίστρια που είναι στο Νο54 κόσμου, έχει επισκεφτεί πολλές φορές την Ελλάδα και έχει αντιμετωπίσει και την Μαρία Σάκκαρη τόνισε: «Είναι πολύ απογοητευτικό που καμμία Ρωσίδα παίκτρια, δεν ήλθε σ' εμένα για να μου πει ότι λυπάται που βλέπει τι προκαλεί η χώρα τους στην δική μου. Περισσότεροι Ουκρανοί άμαχοι έχουν πεθάνει παρά στρατιώτες, και ανάμεσά τους και παιδιά. Είναι τρομερό. Μία παίκτρια μου έστειλε μήνυμα.



Κλείσιμο
Αλλη μία, ήλθε να μου μιλήσει, αλλά καμμία δεν με υποστήριξε, ούτε με ρώτησε πώς είμαι. Είναι σοκαριστικό. Δεν πρόκειται για πολιτική, αλλά για ανθρώπους. Με πονάει, με πονάει όταν φτάνω εδώ και βλέπω αυτές τις παίκτριες, όταν τους ακούω να λένε ότι το κύριο πρόβλημα τους, είναι ότι δεν μπορούν να μεταφέρουν τα χρήματά τους ή κάτι τέτοιο, είναι απαράδεκτο. Δεν ξέρω γιατί οι Ρώσοι συμπεριφέρονται έτσι. Δεν υπάρχει τίποτα μυστικό για το τι συμβαίνει, ξέρουμε τι συμβαίνει, ποιος επιτίθεται στον άλλον, ποιος βομβαρδίζει τον άλλον. Είναι εύκολο να το καταλάβουμε. Δεν μπορεί κάποιος, να μείνει ουδέτερος».

wta


Η Κόστιουκ σημείωσε εν συνεχεία: «Η Ουκρανία δεν θα τα παρατήσει ποτέ, αλλά ξέρουμε ότι ούτε ο Πούτιν θα σταματήσει, είναι τρελός. Γι' αυτό παλεύουμε».

Επιπλέον μίλησε και για την οικογένεια της που είναι στην Ουκρανία: «Η οικογένειά μου είναι εκεί. Πηγαίνεις για ύπνο το βράδυ και δεν ξέρεις εάν την επόμενη ημέρα... Δεν είναι εύκολη περίοδος, οι πρώτες ημέρες ήταν φρικτές να ζεις, αλλά το νευρικό σύστημα καταφέρνει να προσαρμοσθεί και συνηθίζει την κατάσταση».

Στο Indian Wells αντιμετώπισε την Μαρίνα Ζανέβσκα, η οποία παίζει για το Βέλγιο αλλά είναι Ουκρανή (γεννήθηκε στην Οδησσό).

Η Κόστιουκ την απέκλεισε και εν συνεχεία την αγκάλιασε μέσα στο κορτ και μίλησε για εκείνη στη συνέντευξη Τύπου: «Οι γονείς της είναι στην Ουκρανία. Βρίσκονται σε μια πιο ήρεμη περιοχή, αλλά όλοι φοβούνται. Οι γονείς μας θα είναι καλά. Αυτό της είπα».


Ειδήσεις σήμερα:

Στις τοξικολογικές της Τζωρτζίνας οι απαντήσεις για το θρίλερ της Πάτρας - «Δεν υπάρχει κανένα σύνδρομο», λένε οι γιατροί

Η άνεργη με εισόδημα 250.000 ευρώ και άλλες ιστορίες βορείων προαστίων

Κλιμακώνεται η ρωσική εισβολή μετά το αδιέξοδο της Αττάλειας - Tα διλήμματα για Πούτιν και Ζελένσκι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης