H επική ανατροπή του Ναδάλ στο Indian Wells - Δείτε βίντεο

Ο Ράφα Ναδάλ επέστρτεψε από το 2-5 στο 3ο σετ του αγώνα του με τον Σεμπάστιαν Κόρντα και προκρίθηκε στον 3ο γύρο στο Indian Wells - Τρέχει σερί 16-0 νίκων ο Ισπανός στο 2022

Ο «μετρ» των ανατροπών «χτύπησε» ξανά στο Indian Wells.

Είναι νωπές ακόμη οι μνήμες από τον τελικό του Australian Open με αντίπαλο τον Ντανίλ Μεντβέντεφ αλλά ο Ράφα Ναδάλ φροντίζει να μας θυμίζει ότι είναι γεννημένος για ανατροπές.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tennis TV (@tennistv)


Ο 35χρονος Ισπανός τενίστας απέκλεισε με τεράστια ανατροπή με 6-2, 1-6, 7-6 (3) τον νεαρό Αμερικανό Σεμπάστιαν Κόρντα παρότι στο 3ο σετ βρέθηκε πίσω με 2 μπρέικ και 5-2!

Με 2 μπρέικ στη σειρά ο Ναδάλ έφτασε στο 6-5, προηγήθηκε με 6-5 και πήρε το σετ μαζί και το παιχνίδι στο τάι μπρέικ. Μάλιστα στο 5-5 έσβησε 2 μπρέικ πόιντ!

Ολοκλήρωσε σε 2 ώρες και 29' και πέτυχε την 16 νίκη του σε 16 αγώνες στο 2022! Επόμενος αντίπαλος ο Βρετανός Ντάνιελ Έβανς ο οποίος το 2021 είχε «σπάσει» στο Μόντε Κάρλο το σερί 10-0 που «έτρεχε» ο Νόβακ Τζόκοβιτς.


Οι ειδήσεις σήμερα

Κουρδιστάν: Δώδεκα πύραυλοι έπεσαν κοντά στο προξενείο των ΗΠΑ στην Αρμπίλ

Πόλεμος στην Ουκρανία - «Σφίγγει» η ρωσική λαβίδα στο Κίεβο, «σφυροκόπημα» στη Μαριούπολη - Ζελένσκι: Αν θέλετε την πρωτεύουσά μας, θα πρέπει να την ισοπεδώσετε

Κυριάκος Μητσοτάκης: Γεύμα με τον Ερντογάν στον Βόσπορο με μήνυμα να πέσουν οι τόνοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr