Επιστρέφει την Δευτέρα (21/3) στο Νο1 ο Τζόκοβιτς - Στο Νο2 κόσμου με τίτλο στην Καλιφόρνια η Σάκκαρη

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μετά από 3 εβδομάδες επιστρέφει στις 21/3 στο Νο1 του κόσμου - Εάν κερδίσει το Indian Wells πάει στο Νο2 κόσμου η Μαρία Σάκκαρη

Ο Γκαέλ Μονφίς έκανε το θαύμα του στο Indian Wells, απέκλεισε το Νο1 κόσμου τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, και έφερε τον Νόβακ Τζόκοβιτς πάλι στην κορυφή. 

Ο Ρώσος έμεινε για 3 εβδομάδες στο Νο1 του κόσμου αλλά ο Σέρβος από την Δευτέρα (21./3) επιστρέφει για να διανύσει την 362η εβδομάδα του στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις. 


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ESPN Tenis (@espntenis)


Από την άλλη η Μαρία Σάκκαρη είναι η μια από τις τρεις τενίστριες του top-10 που συνεχίζουν στο Indian Wells. Η Ελληνίδα που είναι στο Νο6 κόσμου (ρεκόρ) εάν κερδίσει την κούπα στην Καλιφόρνια στις 21/3 θα είναι στο Νο2.

Η μοναδική παίκτρια που είναι σε καλύτερη θέση και συνεχίζει στην Καλιφόρνια είναι η Ίγκα Σβιόντεκ (Νο 3).  Η Μαρία Σάκκαρη θα παίξει σε λίγες ώρες (00:00, Novasports 6) με την Γκαβρίλοβα και εάν περάσει θα αγωνιστεί στους "8" με την Ριμπάκινα ή την Γκόλουμπιτς.

Στον ημιτελικό θα την περιμένει η Πάουλα Μπαντόσα (ranking) και με την Σβιόντεκ μπορεί να παίξει μόνο στον τελικό. Πάντως εάν φτάσει στον ημιτελικό η Μαρία θα είναι πρώτη φορά στο top-5 της παγκόσμιας κατάταξης. 


Ειδήσεις σήμερα:

Βαρβιτσιώτης: Καμιά ανοχή σε αυταρχικούς ηγέτες που θέλουν να επαναχαράξουν τα σύνορα

Φωτιά σε λεωφορείο που μετέφερε μαθητές στη Λάρνακα

«Είμαστε σε κρίσιμο σταυροδρόμι για συμφωνία με τη Ρωσία» λέει το Κίεβο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr