Super League 2, Ρόδος - ΑΕΚ Β' 1-0: Πέντε αγώνες δίχως νίκη η Ένωση

Για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι η ΑΕΚ Β΄ έμεινε μακριά από τις νίκες - Ήττα με 1-0 από τη Ρόδο για την 14η ημέρα της Super League 2

Η ΑΕΚ Β' μπήκε καλά και μόλις στο 4' είχε τεράστια ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα, όταν ο Μουστακόπουλος έβγαλε τη σέντρα, αλλά ο Ραντόνια πλάσαρε ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Σταδιακά ο ρυθμός άρχιζε να πέφτει και παρά το ελαφρύ πάνω χέρι που είχε η Ένωση, η Ρόδος ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ.

Στο 31' ο Τσάβες εκτέλεσε το φάουλ, ο Χύσι πήρε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο και έσκασε στο έδαφος με τον διαιτητή να δείχνει σέντρα θεωρώντας πως πέρασε τη γραμμή και τα «ελάφια» να κάνουν το 1-0. Η απόφαση αυτή έφερε τις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων της Ένωσης, που φώναξαν ότι η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή του τέρματος του Χατζηεμμανουήλ, πριν ο γκολκίπερ των κιτρινόμαυρων απομακρύνει την μπάλα.

Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, στο 51' η ΑΕΚ Β' προσπάθησε να απειλήσει με ένα διαγώνιο σουτ του Μουστακόπουλου, το οποίο δεν βρήκε στόχο, ενώ στη συνέχεια ο Παναγιωτάρας φρέσκαρε την επιθετική του γραμμή περνώντας τους Κοσίδη και Χριστόπουλο στις θέσεις των Ιατρούδη και Τζούντα Γκαρσία.

Η ΑΕΚ Β' είχε πάρει την κατοχή της μπάλας, πίεζε, όμως δεν μπορούσε να δημιουργήσει τις μεγάλες στιγμές στα καρέ του Θεοδωράκη. Στο 79' η Ένωση που συνέχιζε να προσπαθεί να φτάσει στην ισοφάριση είχε μια καλή στιγμή σε πλασέ του Χριστόπουλου, το οποίο μπλόκαρε ο Θεοδωράκης. Στο 86' οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Σάαντο, με το 1-0 να παραμένει μέχρι τη λήξη.

Ρόδος (Χατζηνικολάου): Θεοδωράκης, Σουλάι (59′ Καραγεώργης), Χύσι, Καψάλης, Μακρυδημήτρης, Τσάβες, Νικολόπουλος, Σαάντο, Μαρτσάκης (77′ Μίγγος), Βουργουντζής (81′ Δελαπόρτας), Αδαμάκης

ΑΕΚ Β (Παναγιωτάρας): Χατζηεμμανουήλ, Αρβανίτης, Γιαννούτσος, Παρράς, Ραντόνια, Μουστακόπουλος (78′ Ρουκουνάκης), Μπάμπης (67′ Μιτάι), Γιούσης, Τζούντα Γκαρσία (57′ Χριστόπουλος), Γερολέμου, Ιατρούδης (57′ Κοσίδης)

Πηγή: www.gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Η σορός 23χρονου μοντέλου που είχε χαρακτηρίσει ψυχοπαθή τον Πούτιν, βρέθηκε ένα χρόνο μετά τη δολοφονία της

Omicron 2: Αυξήθηκαν 63% τα κρούσματα μέσα σε δύο εβδομάδες

Όλα τα «μυστικά» του νέου ΕΝΦΙΑ σε 4 βήματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr