Μαρία Σάκκαρη: Το βράδυ της Πέμπτης ο προημιτελικός στο Indian Wells - Δείτε βίντεο

Την Πέμπτη (20:00, Novasports 6) η μάχη της Μαρίας Σάκκαρη με την Έλενα Ριμπάκινα για μια θέση στους "4" στο Indian Wells

Στα ημιτελικά του Indian Wells θα παλέψει να εισέλθει για πρώτη φορά στην καριέρα της η Μαρία Σάκκαρη

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια που είναι στο Νο6 του κόσμου θ' ανοίξει το πρόγραμμα της Πέμπτης στο τουρνουά WTA 1000 της Καλιφόρνια αντιμετωπίζοντας στις 20:00 (Novasports 6) την Έλενα Ριμπάκινα. 



Η πρώην Ρωσίδα και νυν Καζάκα είναι στο Νο20, απέκλεισε την περσινή φιναλίστ Βικτόρια Αζαρένκα και θα παίξει για 2η φορά με την Μαρία Σάκκαρη. Η πρώτη ήταν στον ημιτελικό του τουρνουά της Αγίας Πετρούπολης (2020) και η Ριμπάκινα είχε επικρατήσει με 2-1 σετ. 

Η Μαρία Σάκκαρη εάν πάρει τον τίτλο θα είναι την Δευτέρα το νέο Νο2 κόσμου! Στον ημιτελικό η Σάκκαρη ή η Ριμπάκινα θα παίξει με την Μπαντόσα ή την Κουντερμέτοβα. Ο άλλος ημιτελικός είναι ήδη γνωστός και είναι ανάμεσα στην Σιμόνα Χάλεπ και στην Ίγκα Σβιόντεκ. 

Στο μεταξύ στους άνδρες, ο Ράφα Ναδάλ πέτυχε την 18η νίκη του στο 2022 (18/18) και θα παίξει τα ξημερώματα (00:00, Novasports 6) με τον Νικ Κύργιο για μια θέση στα ημιελικά. Στον άλλο προημιτελικό που θ' ακολουθήσει θα δούμε τον Κάρλος Αλκαράθ με τον Κάμερον Νόρι. 

Ειδήσεις σήμερα:

Τρίμηνο πακέτο στήριξης για αδύναμους και μεσαία τάξη -Οι λεπτομέρειες για καύσιμα και ρεύμα

Στο δικαστήριο Φουρθιώτης-Αλεξανδράτου για τα 200.000 ευρώ της Τζούλιας που έκαναν «φτερά»

Μέτρα στήριξης: Στα 22 λεπτά το λίτρο η επιδότηση στα καύσιμα - Πριν το Πάσχα το έκτακτο επίδομα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr