Παραμένει και τη νέα χρονιά στη Γιουνάιτεντ ο Ρονάλντο, σύμφωνα με την Telegraph

Παραμένει και τη νέα χρονιά στη Γιουνάιτεντ ο Ρονάλντο, σύμφωνα με την Telegraph

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σχεδιάζει να δει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρά την... απειλή της απώλειας του εισιτηρίου του Champions League της επόμενης σεζόν

25425851
Οι ελπίδες του Κριστιάνο Ρονάλντο να κατακτήσει το Champions League για έκτη φορά έπεσαν στο κενό, μιας και η Ατλέτικο Μαδρίτης του χάλασε τα σχέδια.

Η προοπτική να μην παίξει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση για πρώτη φορά έπειτα από 20 χρόνια έχει πυροδοτήσει έντονες αμφιβολίες για το μέλλον του στη Γιουνάιτεντ, μιας και η Άρσεναλ δείχνει πως είναι το φαβορί για το 4ο εισιτήριο.

Όμως, παρά τα προβλήματα της ομάδας, την αβεβαιότητα σχετικά με τον διάδοχο του Ράνγκνικ, αλλά και το μέλλον πολλών παικτών, ο Ρονάλντο έχει βάλει στόχο να μείνει στη Γιουνάιτεντ την επόμενη σεζόν.

Ο Κριστιάνο έχει απογοητευθεί για την εικόνα της Γιουνάιτεντ κι έχει μιλήσει δημόσια για τα προβλήματα νοοτροπίας στην ομάδα. Υπήρξαν επίσης αναφορές για εντάσεις με τον Χάρι Μαγκουάιρ στα αποδυτήρια, ενώ ταξίδεψε στην πατρίδα του χωρίς να έχει ενημερώσει τον προπονητή του.

Κλείσιμο
Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει η Τelegraph, ο Ρονάλντο δεν σκοπεύει να επιδιώξει μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι κι ελπίζει ότι η διοίκηση θα κάνει τα πάντα για να επιστρέψει η Μάντσεστερ στις επιτυχίες.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί, πως δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή πρόθυμη ευρωπαϊκή ομάδα να δώσει στον 37χρονο σταρ 775.000 λίρες την εβδομάδα. Φέτος σε 33 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη Μάντσεστερ μετρά 18 γκολ και 3 ασίστ.

Πηγή: www.gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα:

Στο εδώλιο σήμερα ο Φιλιππίδης για βιασμό κατ' εξακολούθηση και δύο απόπειρες - Συνεχίζεται η δίκη Λιγνάδη

Άγρια δολοφονία ομογενούς από την Τήλο: Βίντεο ντοκουμέντο με την 29χρονη Ειρήνη να εκλιπαρεί για βοήθεια

Καιρός σήμερα: Σφοδροί βοριάδες έως 9 μποφόρ, βροχές και χιόνια μικρής έντασης



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης