Άσλεϊ Μπάρτι: Το κορίτσι που έκανε μαθήματα τένις για 16,5 δολάρια την ώρα κέρδισε 24 εκατ. δολάρια στην καριέρα της!

Άσλεϊ Μπάρτι: Το κορίτσι που έκανε μαθήματα τένις για 16,5 δολάρια την ώρα κέρδισε 24 εκατ. δολάρια στην καριέρα της!

Η Άσλεϊ Μπάρτι το 2014 είχε ξεκινήσει μαθήματα τένις με 16,5 δολάρια την ώρα και οχτώ χρόνια μετά αποχωρεί από το άθλημα με έσοδα της τάξεως των 24 εκατ. δολαρίων από prize money

19589596
Στα 25 της χρόνια η Άσλεϊ Μπάρτι έχει ζήσει πολλές ζωές. Είχε σοβαρούς τραυματισμούς, απογοητεύσεις, επιστροφές. Έγινε είδωλο στο τένις αλλά έπαιξε σε καλό επίπεδο ράγκμπι, κρίκετ αλλά και γκολφ με επιτυχίες στην περιφέρεια της στην Αυστραλία.

Το 2014 μετά από τον αγώνα της με την Στρίτσοβα στο US Open η Μπάρτι αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Ήταν μόλις 18 ετών και έπαιζε τένις από τα 4 της χρόνια!



Κλείσιμο
Στο διάστημα αυτό της παύσης μια από τις δραστηριότητες της ήταν και τα μαθήματα τένις στο Μπρίσμπεϊν.

Ασχολήθηκε ως προπονήτρια στο West Brisbane Tennis Centre και όπως αποκαλύφθηκε με αφορμή την αποχώρηση της από την ενεργό δράση έπαιρνε 16,5 δολάρια το μάθημα ή καλύτερα 132 δολάρια για ένα σετ 8 μαθημάτων.



Έκανε μαθήματα σε παιδιά και ηλικιωμένους και αυτό την κράτησε κοντά στο άθλημα. Όταν επέστρεψε τα σάρωσε όλα! Φεύγει ως Νο1 έχοντας κερδίσει το Wimbledon, το Roland Garros και το Australian Open.

Αυτό το κορίτσι που στα 18 της πρόσφερε μαθήματα τένις έναντι 16,5 δολαρίων την ώρα φεύγει στα 25 του από το τένις έχοντας κερδίσει μόνο από χρηματικά έπαθλα από τουρνουά το ποσό των 23.829.071 δολάρια!



Το 2019 "έσπασε" όλα τα ρεκόρ στο άθλημα όταν είχε κερδίσει από ένα τουρνουά το ποσό των 4.420.000 δολαρίων. Ήταν το WTA Finals στο Σενζέν και εισέπραξε το μεγαλύτερο ποσό που δόθηκε σ' ένα τουρνουά!

Την ίδια χρονιά για την νίκη της στο Roland Garros πήρε 2.649.464 δολάρια, ενώ το 2020 εισέπραξε 2.306.227 δολάρια για το Wimbledon. Το 2021 κέρδισε 2.163.220 στο Australian Open στο τελευταίο τουρνουά της καριέρας της το οποίο και κατέκτησε!




Ειδήσεις σήμερα:

Δημήτρης Ήμελλος: «Ο πόλεμος στην Ουκρανία φλερτάρει με έναν παγκόσμιο πόλεμο»

Σύνοδος Κορυφής: «Μπρα ντε φερ» Βορρά - Νότου και μικρό καλάθι για τα μέτρα της ενέργειας


Καιρός: Βροχές και κρύο σήμερα - Έρχεται η άνοιξη το τριήμερο της 25ης Μαρτίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης