Θα παλέψει για το χρυσό στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα η Πρεβολαράκη

Θα παλέψει για το χρυσό στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα η Πρεβολαράκη

H Μαρία Πρεβολαράκη προκρίθηκε στον τελικό των 53κ. στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης που διεξάγεται στην Ουγγαρία και την Παρασκευή (1/4) θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο 

pervolakaki
Εκπληκτική Μαρία Πρεβολαράκη, προκρίθηκε με άνεση στον τελικό (1/4) των 53κ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πάλης όπου θα διεκδικήσει το έκτο της μετάλλιο στον θεσμό.

Η Μαρία Πρεβολαράκη τα κατάφερε! Πήρε άνετη πρόκριση στον τελικό των 53κ. του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, κερδίζοντας την Τουρκάλα Ζεϊνέπ Γιετγκίλ με τεχνική πτώση και θα διεκδικήσει αύριο το έκτο της μετάλλιο στην ιστορία της διοργάνωσης.

Η Γιετγκίλ ξεκίνησε τον αγώνα παίζοντας παθητικά και έδωσε στην Μαρία την ευκαιρία να πάρει τον πρώτο πόντο στον αγώνα, που ήταν και ο μοναδικός στο πρώτο από τα δύο 3λεπτα.

Η Τουρκάλα έπρεπε να επιτεθεί στη συνέχεια, αλλά η Πρεβολαράκη την γύρισε για να πάρει άλλους δύο πόντους (3-0) στο 1:40 πριν το τέλος του ημιτελικού.

Κλείσιμο
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια εκμεταλλεύτηκε το επόμενο λάθος της Τουρκάλας και την έβαλε στο ταπί ανήμπορει να αντιδράσει, κερδίζοντας με τεχνική πτώση.

Στον αυριανό τελικό (περίπου στις 19:00) θα αντιμετωπίσει την Πολωνή Καταρζίνα Κράβτσικ.

Πηγή: www.gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα:

Λύτρωση και Δικαιοσύνη μετά θάνατον για τη Τζωρτζίνα: Η ζωγραφιά- «κραυγή» και τα «σήματα κινδύνου»  που έφεραν την εξιχνίαση

Έληξε η «πολιορκία» εξαγριωμένων κατοίκων στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου και αποχώρησαν οι συγγενείς

Οι αρχές κατηγορούν τον στρατό της Ρωσίας πως χρησιμοποίησε οβίδες φωσφόρου στη Μαρίνκα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης