Η καλλονή σύντροφος του Ντανιέλε Ρουγκάνι επιστρέφει στην ιταλική τηλεόραση

Η καλλονή σύντροφος του Ντανιέλε Ρουγκάνι επιστρέφει στην ιταλική τηλεόραση

Η Μικέλα Περσίκο που αποσύρθηκε για ένα διάστημα λόγω της γέννησης του παιδιού που είναι καρπός του έρωτα της με τον άσο της Γιουβέντους επιστρέφει στην τηλεόραση και μιλάει για τη ζωή, τα «θέλω» της και τον κορωνοϊό

persk_2
Είναι από τις πλέον διάσημες influencers στην Ιταλία αφού την ακολουθούν περισσότεροι από 1.000.000 χρήστες στο Instagram. Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο, βγήκε στο τηλεοπτικό γυαλί, έγινε WAG, μητέρα και είναι πάντα στο πλευρό του Ντανιέλε Ρουγκάνι.

Η Μικέλα Περσίκο είναι από τις πιο όμορφες γυναίκες ποδοσφαιριστών και είναι τυχερός ο άσος της Γιουβέντους και της εθνικής Ιταλίας που την έχει τόσα χρόνια δίπλα του.



Κλείσιμο
Μπορεί να είναι σπουδαιός αμυντικός αλλά με την Μικέλα έπαιξε φουλ επίθεση και "σκόραρε" στην καρδιά της. Η Μικέλα και ο Ντανιέλε απέκτησαν και τον μονάκριβο γιο τους, τον Τομάσο, το 2020 αλλά πέρασαν δύσκολα εκείνη τη χρονιά.

Ο Ρουγκάνι ήταν ο πρώτος χρονικά ποδοσφαιριστής στη Serie A που κόλλησε κορωνοϊό στις αρχές Μαρτίου του 2020 και ήταν δύσκολο και για την Μικέλα να το αντιμετωπίσει. Κόλλησε και η ίδια ενώ ήταν έγκυος. 

Η Περσίκο  που γεννήθηκε στο Μπέργκαμο στις 26 Μαρτίου 1991 και είναι κόρη μηχανολόγου και νοικοκυράς ξεχωρίζει για το αψεγάδιαστο και χωρίς τατουάζ σώμα της και είναι μεγάλη φαν της γυμναστικής.

Μιλάει τα αγγλικά σαν να είναι η μητρική της γλώσσα, αγαπάει το μόντελιγκ αλλά την κέρδισε η δημοσιογραφία και η τηλεόραση. Γνώρισε τον έρωτα της ζωής της τον Ντανιέλε όχι σε ποδοσφαιρικό γήπεδο αλλά σ' ένα αγώνα τένις και είναι μαζί από το 2016.

Στην τηλεόραση έχει παρουσιάσει ποδοσφαιρικές εκπομπές αλλά και εκπομπές με θέμα το lifestyle αλλά έκανε ένα break για να γεννήσει και να φροντίσει τον γιο της στα πρώτα του βήματα.

Η Μικέλα όμως επιστρέφει στην τηλεόραση! Στις 12 Απριλίου αρχίζει η νέα της εκπομπή με τίτλο "Influencer of the season" στο 7Gold και είναι ιδιαίτερα ανυπόμονη.

Ο Ρουγκάνι αν και ανήκει στη Γιουβέντους τα τελευταία χρόνια έχει παίξει ως δανεικός στην Έμπολι, στη Ρεν και σήμερα είναι στην Κάλιαρι. Η Μικέλα μίλησε στη Gazzetta Dello Sport για τη ζωή της μαζί του και τις "αγάπες" της.

«Είναι κομμάτι της ζωής μου η γυμναστική. Όχι μόνο ως προς την άσκηση του σώματος αλλά και ως προς την ψυχική ισορροπία. Ο αθλητισμός είναι ένα τρελό καταπραϋντικό του στρες.Μερικές φορές τρέχω στον διάδρομο τα μεσάνυχτα. Ακολουθεί ένα ντουζ και πάμε για ύπνο», υποστηρίζει για την σημασία της γυμναστικής στη ζωή της.

Μίλησε για την περίοδο που ο σύντροφος της «χτυπήθηκε» από τον κορωνοϊό: «Ήταν δύσκολα για εμάς. Δεν ήταν εύκολο να πάω στη Γαλλία τον καιρό της έξαρσης της πανδημίας. Εκείνη την περίοδο με βοήθησε η γυμναστική».

Αποκαλύπτει πως πολλοί εκπλήσσονται όταν βλέπουν πόσο πολύ τρώει ενώ για την κοινή ζωή της με τον Ντανιέλε λέει:«Βρήκα ένα άτομο που έχει τον ίδιο τύπο διατροφής με εμένα. Προφανώς με διαφορετικές ποσότητες. Μας αρέσει να πηγαίνουμε μαζί για ψώνια, να ψάχνουμε για τα καλύτερα φαγητά και να πειραματιζόμαστε. Μου αρέσει να μαγειρεύω αλλά προσέχω».


Ειδήσεις σήμερα

«Η Ρούλα πίστευε ότι της είχε κάνει μάγια η πεθερά της», λέει οικογενειακή φίλη Δασκαλάκη

«Ματωμένα χρήματα» κάθε πληρωμή που κάνει η Ευρώπη προς τη Ρωσία, λέει ο δήμαρχος του Κιέβου

Μπακογιάννη: Πήρε θάρρος ο Πούτιν με την εκλογή Όρμπαν -Αμφισβητεί την δημοκρατία στην ΕΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης