«Εξαιρετικός προπονητής ο Γκουαρδιόλα αλλά είχε πάντα παικταράδες», δήλωσε ο Σιμεόνε

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε ρωτήθηκε για τον Γκουαρδιόλα μετά από το παιχνίδι της Σίτι με την Ατλέτικο και μας θύμισε ποιους παίκτες έχει προπονήσει ο Πεπ

Όλη η Ευρώπη συζητά τον τρόπο που έπαιξε η Ατλέτικο Μαδρίτης απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι στον 1ο προημιτελικό του Champions League και οι περισσότεροι δεν συμφωνούν με τα πλάνα του Σιμεόνε.

Ο Αργεντίνος τεχνικός που έχει οδηγήσει σε μεγάλες επιτυχίες την Ατλέτικο πάντα κοιτάει το αποτέλεσμα και δεν τον ενδιαφέρει τι γράφουν ή τι λένε. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν "μασάει" ποτέ τα λόγια του και μετά από το παιχνίδι στην Αγγλία τον ρώτησαν για τον Γκουαρδιόλα και είπε τα πράγματα με το όνομα τους.



«Ο Γκουαρδιόλα είναι ένας εξαιρετικός προπονητής. Εγώ δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να έχω τον Τσάβι, τον Μπουσκέτς, τον Πικέ, τον Ινιέστα ή τον Μέσι.Πέρα από το μεγάλο ταλέντο του ο Γκουαρδιόλα είχε πάντα την τύχη να διαθέτει ορισμένους τρομερούς ποδοσφαιριστές», είπε ο Ντιέγκο.

Αυτή είναι η αλήθεια αφού ο Πεπ στη Μπαρτσελόνα, στην Μπάγερν και στην Σίτι είχε πάντα φοβερούς παίκτες και έφτιαχνε ομάδες που αρέσουν στον κόσμο.


Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Διεθνής κατακραυγή κατά Ρωσίας, έρευνα του ΟΗΕ για τη σφαγή στην Μπούτσα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Το μοιραίο λάθος της 33χρονης και τα σενάρια για τα κίνητρα του φρικτού εγκλήματος

Το «Ημερολόγιο» του προξένου Μανώλη Ανδρουλάκη: Είκοσι μέρες στην κόλαση της Μαριούπολης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr