Η Κρις Έβερτ αποθέωσε τον Αλκαράθ: «Είναι ο διάδοχος του Ναδάλ, μπορεί διψήφιο αριθμό Slams»

Η θρυλική Αμερικανίδα τενίστρια, Κρις Έβερτ, έπλεξε το εγκώμιο του 18χρονου Κάρλος Αλκαράθ ο οποίος πριν από λίγες ημέρες κατέκτησε το Miami Open

Ο Κάρλος Αλκαράθ έγινε πριν από λίγες ημέρες ο νεότερος νικητής του Miami Open και ο 3ος νεότερος στην ιστορία των τουρνουά Masters. Ο Ισπανός τενίστας που δεν έχει κλείσει ακόμη τα 19 του χρόνια δέχτηκε τα συγχαρητήρια του Ράφα Ναδάλ ενώ αποθεώθηκε και από την Κρις Έβερτ.



Η θρυλική Αμερικανίδα τενίστρια με τους 18 Grand Slam τίτλους μίλησε στο Eurosport για τον Ισπανό τενίστα και τον έχρισε διάδοχο του Ράφα Ναδάλ.

«Έχει όλα τα όπλα. Ξέρω πως όλοι το λένε αυτό, αλλά μπορώ να επιβεβαιώσω πως θα κερδίσει κάποια Grand Slams, ίσως και διψήφιο αριθμό Slams και πως θα φτάσει στο Νο.1 του κόσμου. Δεν υπάρχει κάτι που να μπορεί να τον σταματήσει.



Ο Ράφα μίλησε για τον Αλκαράθ πριν μερικές μέρες και ήταν σαν να μιλούσε για τον εαυτό του. Αυτό είναι ξεχωριστό και σημαίνει πολλά. Μπορεί να γίνει διάδοχος του Nadal. Είναι ταπεινός, έχει εντυπωσιακά σωματικά προσόντα και έχει όλα τα όπλα. Δεν έχει αδυναμίες στο παιχνίδι του», είπε η Έβερτ.



Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Διεθνής κατακραυγή κατά Ρωσίας, έρευνα του ΟΗΕ για τη σφαγή στην Μπούτσα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Το μοιραίο λάθος της 33χρονης και τα σενάρια για τα κίνητρα του φρικτού εγκλήματος

Το «Ημερολόγιο» του προξένου Μανώλη Ανδρουλάκη: Είκοσι μέρες στην κόλαση της Μαριούπολης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr