Έπαιξαν ποδόσφαιρο για τους πρόσφυγες της Ουκρανίας οι βετεράνοι του Ολυμπιακού - Δείτε βίντεο

Έπαιξαν ποδόσφαιρο για τους πρόσφυγες της Ουκρανίας οι βετεράνοι του Ολυμπιακού - Δείτε βίντεο

Το φιλικό παιχνίδι των Βετεράνων του Ολυμπιακού διεξήχθη στον Άλιμο και είχε ως στόχο την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων για τους πρόσφυγες του πολέμου στην Ουκρανία - Η συγκίνηση του Προτάσοφ

be
Δυο ημέρες μετά από το φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Σαχτάρ στο "Γ. Καραϊσκάκης" την σκυτάλη πήραν οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πειραιά.

Την Δευτέρα (11/4) διεξήχθη στον Άλιμο φιλικό παιχνίδι των βετεράνων με μικτή ομάδα του Alma Club που είχε ως στόχο την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων για τους πρόσφυγες του πολέμου στην Ουκρανία.



Κλείσιμο
Για το φιλικό είχε ενημερωθεί ο θρυλικός Ουκρανός Όλεγκ Προτάσοφ που παραμένει στη χώρα του και όπως αποκάλυψε ο γενικός γραμματέας των βετεράνων, Αντώνης Γλύκας, συγκινήθηκε και χάρηκε για αυτή την πρωτοβουλία.

Πριν από την έναρξη του φιλικού οι βετεράνοι τίμησαν τον Γιώργο Αμανατίδη και τον Σίνισα Γκόγκιτς.

Στο αγωνιστικό μέρος οι βετεράνοι του Ολυμπιακού επιβλήθηκαν 8-2 της ομάδας του ALMA CLUB που αποτελούταν από προπονητές της σχολής του Ολυμπιακού στον Άλιμο και γονείς των παιδιών.

Η αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Ασπρογέρακας, Καλαμάρας, Αμανατίδης, Σιδέρης, Ζαραδούκας, Καρασαββίδης, Τσιαντάκης, Μπονόβας, Κοκολάκης, Γκόγκιτς, Λουτσιάνο.

Εν συνεχεία αγωνίσθηκαν οι: Καλύκας, Κασδοβασίλης, Γεωργουδάκης, Καλύβας, Λύγκος, Μπαρμπαρής, Γλύκας, Παπασωτηρίου, Κωττάκης, Παναούσης, Βασιλειάδης, Μαντάζης.

Προπονητής ο Χρήστος Καλτσάς ενώ στην αποστολή συμμετείχαν οι Γκαϊτατζής, Κελεσίδης, Βαμβακούλας, Σταυρόπουλος, Βαϊτσης, Αρζένης, Σταμάτης, Αρζινός, Γαϊτανάρος.





Ειδήσεις σήμερα:

Τις επόμενες ημέρες τα αποτελέσματα για το tablet της Τζωρτζίνας - «Τρέχει» η έρευνα για Μαλένα και Ίριδα

Ο δήμος του Σαντιάγο ανακοινώνει... δελτίο στο νερό καθώς η ξηρασία στη Χιλή μπαίνει στη 13η χρονιά!

Πέθανε ο κορυφαίος Έλληνας ορειβάτης Αντώνης Σύκαρης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης