Αυστραλή ποδοσφαιρίστρια ξύρισε το κεφάλι της αφού συγκέντρωσε χρήματα για έρευνα για τον καρκίνο - Δείτε βίντεο

Αυστραλή ποδοσφαιρίστρια ξύρισε το κεφάλι της αφού συγκέντρωσε χρήματα για έρευνα για τον καρκίνο - Δείτε βίντεο

Η Άιβι Λούικ κατάφερε να συγκεντρώσει 35,000 δολάρια για έρευνα για τον όγκο στον εγκέφαλο, που έχει και ο αδελφός της, και είχε υποσχεθεί να ξυρίσει το κεφάλι της

iva
Σε δεύτερη μοίρα πέρασε ο φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου ανάμεσα στις εθνικές ομάδες της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας που φιλοξενήθηκε στην Καμπέρα.




Βασική με την Αυστραλία ήταν η Άιβι Λούικ η οποία βιώνει δύσκολα το τελευταίους μήνες αφού ο αδελφός της, Νόα Κέργουιτς, που είναι μόλις 27, έχει διαγωστεί με όγκο στον εγκέφαλο.
Κλείσιμο

Η Άιβι έβαλε ως στόχο να ευαισθητοποιήσει όσο περισσότερο κόσμο μπορούσε μέσα από το ποδόσφαιρο για να συνδράμει στην θεραπεία αυτής της ασθένειας. Είχε βάλει ως στόχο να μαζέψει 35.000 δολάρια τα οποία θα δίνονταν για έρευνα στο ίδρυμα Μαρκ Χιούς και εάν τα κατάφερνε είχε δεσμευτεί ότι θα ξυρίσει το κεφάλι της.

Μετά από το παιχνίδι της Αυστραλίας με την Νέα Ζηλανδία έμαθε ότι τα χρήματα είχαν συγκεντρωθεί και έτσι πήρε μια καρέκλα και στήθηκε μέσα στο γήπεδο για να υλοποιήσει την δέσμευση της.

Να ξυρίσει την Λούικ ανέλαβε η παίκτρια της εθνικής Νέας Ζηλανδίας, Ρεμπέκα Στοτ, η οποία έχει νικήσει τον καρκίνο και συγκεκριμένα διαγνώστηκε με λέμφωμα Hodgkin στις αρχές του 2021.

«Τα μαλλιά πάντα θα ξαναφυτρώνουν, οπότε γιατί όχι; Ειλικρινά, κάθε άτομο που έχει κάνει δωρεά είναι ένας μεγάλος ήρωας. Ήταν πραγματικά συγκινητικό να νιώθω όλη αυτή την αγάπη και την υποστήριξη», είπε η 37χρονη παίκτρια.

«Το να βλέπεις την Αϊβί να το κάνει αυτό για τον αδερφό της και να το κάνει και με τον Στοτ, είναι κάτι πολύ περισσότερο από ποδόσφαιρο», θα πει ο μάνατζερ της ομάδας.



Ειδήσεις σήμερα:

Τέρας ψυχραιμίας ο Αναγνωστόπουλος, «εξέταζε» τους μάρτυρες - Η κατάθεση που κατέρριψε τους ισχυρισμούς του

Γιώργος Καπουτζίδης: «Ως γκέι έχω βιώσει έρωτες ωραίους, σχέσεις, χωρισμούς και δεν μπορώ να τα διηγηθώ»

Κορωνοϊός: Από 1ης Μαΐου τέλος στα πιστοποιητικά - Οι ανακοινώσεις Πλεύρη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης