Ατλέτικο Μαδρίτης - Μαν. Σίτι: Ο Φόντεν γελούσε βλέποντας τον Σιμεόνε να είναι έξαλλος
Ο Ντιέγκο Σιμεόνε έπεσε στην παγίδα που ο ίδιος συνηθίζει να φτιάχνει, εξοργίστηκε, με τον Φιλε Φόντεν να βάζει τα γέλια δίπλα του βλέποντας τον Αργεντινό κόουτς σε ανεξέλεγκτη κατάσταση
Ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν μπορούσε να ηρεμήσει, ήθελε να ειρωνευτεί τον ρέφερι και να βγάλει όλη την ένταση που είχε μέσα του στα τελευταία λεπτά του επαναληπτικού προημιτελικού με τη Σίτι στο Wanda Metropolitano.
Οι «πολίτες» έχουν ωριμάσει τρομερά ως ομάδα και αυτό φάνηκε και από την αντίδραση του Φιλ Φόντεν που δεν ασχολήθηκε καν με τον «Τσόλο» όταν τον έβλεπε να πατάει εντός αγωνιστικού χώρου και να διαμαρτύρεται.
Ο Άγγλος επιθετικός της Σίτι απλά έβαλε τα γέλια όντας δίπλα του και αντιλαμβανόταν πως οι «ροχιμπλάνκος» πλέον είχαν χάσει παντελώς το μυαλό τους.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.