Το αποτέλεσμα των παραπάνω ήταν η απώλεια της πρώτης θέσης στη βαθμολογία οδηγών, με τον Μαξ Φερστάπεν να έχει πλέον διαφορά 9 βαθμών έναντι του Λεκλέρ. Όμως ο Μονεγάσκος δεν είχε απλά τη στήριξη των τιφόζι αλλά και ενός 7 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή. Ο οδηγός της Mercedes-AMG, Λιούις Χάμιλτον εξέφρασε τη στήριξή του προς τον οδηγό της Ferrari, τον οποίο θέλει να δει πρωταθλητή στο 2022.
«Ο Σαρλ είναι πολύ δυνατός οδηγός, μπορεί ο καθένας να το διακρίνει. Μπορώ να πω ένα πράγμα. Αν καθόμουν μαζί με τους άλλους οπαδούς στις κερκίδες θα υποστήριζα τον Λεκλέρ. Είμαι οπαδός της Ferrari», ανέφερε ο 37χρονος στην Corriere della Sera.
Επιπλέον ο Χάμιλτον ρωτήθηκε για ακόμα μία φορά για το αν θα ήθελε κάποια στιγμή να οδηγήσει για τη Ferrari: «Φυσικά και θα ήταν πολύ ωραίο να οδηγήσω για τη Ferrari στην καριέρα μου, όμως κάποια πράγματα συμβαίνουν για ορισμένους λόγους. Η Mercedes είναι η οικογένειά μου, πάντα θα είμαι οδηγός της Mercedes, όπως ήταν ο Στέρλινγκ Μος».
Ο Χάμιλτον μετά από επτά αγώνες στο πρωτάθλημα της Formula 1 για το 2022, βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 50 βαθμούς. Όντας πλέον 37 ετών έχει άλλο ένα χρόνο στο συμβόλαιό του με τη Mercedes και προς το παρόν είναι άγνωστο το αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο σπορ μετά την ολοκλήρωσή του.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.