Ζβέρεφ: Η πρώτη δήλωση μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό

Ζβέρεφ: Η πρώτη δήλωση μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ λίγες ώρες μετά από τον σοκαριστικό τραυματισμό του στο Roland Garros μίλησε για την σοβαρότητα της κατάστασης και δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στον Ράφα Ναδάλ

25789949
Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ σόκαρε τον κόσμο του τένις και όχι μόνο με τον τραυματισμό του στο Roland Garros και στον ημιτελικό με τον Ράφα Ναδάλ.

Ο Γερμανός τενίστας την ώρα που έβγαζε άμυνα σε χτύπημα του Ισπανού στο 12ο γκέιμ του 2ου σετ έπεσε στο έδαφος και γύρισε ο αστράγαλος στο δεξί του πόδι. Σφάδαζε από τους πόνους και έφυγε από το κορτ πάνω σε αναπηρικό καροτσάκι.

Λίγη ώρα αργότερα επέστρεψε με πατερίτσες για να ενημερώσει για την αποχώρηση του και αμέσως πήγε στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Όπως ήταν φυσικό μίλησε στη συνέντευξη Τύπου αλλά λίγες ώρες αργότερα μέσα από τα social media ενημέρωσε τους φαν του για την κατάσταση της υγείας του.


Κλείσιμο

«Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή για μένα σήμερα στο court, ήταν ένας φανταστικός αγώνας πριν γίνει αυτό που έγινε. Φαίνεται πως έχω έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό, η ιατρική ομάδα ακόμα εξετάζει την κατάσταση. Θα σας ενημερώσουμε μόλις γνωρίζουμε περισσότερα.

Προφανώς θέλω να συγχαρώ τον Ράφα, είναι απίθανο που θα παίξει για 14η φορά στον τελικό και ελπίζω να τα καταφέρει και να γράψει ξανά ιστορία», είπε ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ.



Ειδήσεις σήμερα:

«Διευκολύνετε ΡΚΚ και γκιουλενιστές» - Η Τουρκία κάλεσε τον Έλληνα πρέσβη για εξηγήσεις και οξύνει την κρίση

Θεσσαλονίκη: «Ροζ» βίντεο και φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου «συνόδευαν» το τελευταίο e-mail του 50χρονου γυμναστή

«Μας έβαζε να του κάνουμε μασάζ και έβλεπε πορνό» - Βροχή οι καταγγελίες για τον προπονητή πολεμικών τεχνών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης